Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyakornokként hibázni?

Gyakornokként hibázni?

Figyelt kérdés

Gyakornok vagyok egy multinál pénzügyi elemzés területen.

Sgy hete dolgozok valami és most vettem észre hogy egy figyelmetlenség miatt az egészet elrontottam,elölről kellene kezdeni,de már mindjárt határidő.

5 hónapja dolgozom itt,eddig még nem igazán hibáztam. Most írom a szakdogát+van még 2 tárgyam,nagyon nehéz volt ez a hét annyifele figyelni.

Nagyon félek elmondani holnap a főnökömnek hogy az egészet rosszul dsináltam,az én hibám,elölről kell kezdeni. Viszont ha nem szólnék,akkor átnézésmél még később derülne ki,nem lenne idő már újracsinálni.

Mit tennétek a helyemben? Rettegek,hogy emiatt az egy hiba miatt kirúgnak.

22F

2021. szept. 16. 20:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy melyik cég? Hátha van itt olyan köztünk aki mondjuk a főnököd főnöke és ki védünk
2021. szept. 16. 21:19
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elárulninitt a cég nevét azért. Nemzetközi multi, tanácsadó cég.
2021. szept. 16. 21:29
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
és nincs aki ellenőriz egy gyakornokot? Akkor így jártak.
2021. szept. 16. 21:42
 14/34 A kérdező kommentje:
Ellenőrzik nyilván. De ha már észrevettem,akkor nyilván szólok,nem várom meg amíg ők b@sznak le.
2021. szept. 16. 21:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szolj, meglatod jol fogsz kijonni belole
2021. szept. 16. 22:09
 16/34 A kérdező kommentje:

Légyszi hagyjátok már ezt a pálcás hülyeséget.

Jól biztos nem fogok kijönni belőle,ha már az egész rossz,de talán nem lesz annyira nagyon kiborulva,hogy észrevettem a saját hibám.

Köszi a normális válaszokat!

2021. szept. 16. 22:56
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Hibázni emberi dolog,egy friss gyakornoktól nem várja el normális ember azt hogy mindent elsőnek tökéletesen megcsináljon.Mondd el neki és ha kell csináld újra.Ha amúgy meg vannak elégedve veled nem rúgnak ki egy hiba miatt,ez bárkivel előfordul,nem kell ennyire ráparázni.
2021. szept. 16. 23:03
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont ez volt! Amit én tettem: jeleztem a közvetlen munkatársamnak, aki felelt értem, mint gyakornok azon a projekten. Megígértem neki, hogy túlórában, fizetetlenül kijavítom a hibát, csak ne rúgjon ki. Illetve ha látja,

hogy bent vagyok, akkor az azért lesz, ne verje nagy dobra a többiek előtt ne kürtölje. Azt mondta, hogy ne butáskodjak, csináljam meg munkaidőben, de végül a lelkiismeretem miatt bentmaradtam tovább kijavítani.

2021. szept. 16. 23:40
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Szólj és mondd meg, hogy megoldod, hétvégén is dolgozol, éjszakától stb, hogy kijavítsd.
2021. szept. 17. 06:43
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért rúgnának ki? Gyakornok vagy, azért vagy ott hogy tanulj. Hogyan tudnál tanulni ha mindent tudnál és sosem hibáznál? Mindenki hibázik, emberek vagyunk. Olyanok is hibáznak akik többe éve dolgoznak.
2021. szept. 17. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!