Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HR-esek! Az alábbi hobbi-listá...

HR-esek! Az alábbi hobbi-listán kicserélnétek valamit?

Figyelt kérdés

Angol nyelvű önéletrajzzal, pályakezdőként jelentkeznék. Beírtam a hobbikat is:

Cycling, Hiking, Basketball, Reading, Foreign languages, Music, Travelling, Swimming

Viszont az egyik sportot mondjuk "Photograhpy"-ra érdemes lenne cserélni? (Az is érdekel.)

Igyekeztem csapat és egyéni sportot is rakni. Kultúrát, olvasást is.

Még milyen profilú hobbit raknátok bele?

2021. szept. 16. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ha a világ legunalmasabb emberének akarsz látszani az önéletrajzodban, akkor semmit.
2021. szept. 16. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, max ha kapcsolódik a pozícióhoz. Kiválasztás során úgyse a hobbijaid miatt hívnak be vagy ha igen már rég rossz.

Majd az interjú során az 5 perces mesélj magadról bemutatkozó során elmeséled, hogy neked is szinte mind ugyan azok a hobbijaid mint a másik 17 jelentkezőnek.

2021. szept. 16. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnél többet ne írj. Saját tapasztalat, nekem is sok hobbim van, egyszer interjún megkaptam azt a kérdést, hogy ennyi minden mellett hogy van időm a munkára, pihenni, meg szétesik a fókusz, szerintük így nem a munkámmal foglalkoznék. Mondanom sem kell hogy nem vették fel. Azóta a kevesebb több elvet alkalmazom. Csak a 2 legjellemzőbbet írom be.
2021. szept. 16. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
sosem értettem ezt a kattogást a hobbim egy interjún.
2021. szept. 16. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bőven elég 1-2 dolgot felsorolni, nem kell mindent, amit havi egyszer csinálsz...

Lehetőleg olyat hagyj bent, amiről tudsz két értelmes mondatot mondani, és ügyesen át tudsz kötni a szakmára, amivel pályázol (összekapcsolni, hogy miért előny, hogyan kapcsolódhat stb)

2021. szept. 16. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges hobbit írni egy SZAKMAI önéletrajba
2021. szept. 16. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én önéletrajzba egyáltalán nem írnék bele hobbikat, max ha valamely személyiségjegyed szeretnéd kihangsulyozni, teszem azt a csapatjátékosságot. Majd ha interjún szeretnének small talkozni akkor megkérdezik ezeket.

Amúgy meg csak a helyet foglalja és nem ad hozza semmit se az esélyeidhez hogy szeretsz olvasni meg biciklizni.

2021. szept. 16. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Én kicserélnék párat. Konkrétan az összes hobbit kicserélném a képzettségemre és szakmai tapasztalatomra. Ez egy önéletrajz, nem tinder profilt csinálsz...
2021. szept. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!