Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan szakma, ami a hobbi...

Van olyan szakma, ami a hobbi is lehet?

Figyelt kérdés
Elvégeztem a könyvelő szakmát, el is kezdtem dolgozni egy irodában. De rá kellett jönnöm, hogy feleslegesen tanultam évekig, mert nem nekem való. Szeretem csinálni, meg a munkahely is jó, de ez a munkakör nem illik hozzám. Nincs meg hozzá a gondolkodásom, a logikám. Valami másra vágyok. Arra jutottam, hogy valami olyat szeretnék, amit a szabad ég alatt kell végezni, a természetben, távol az emberektől. Például erdész, vagy ehhez hasonlók. Valaki tud ötletet adni? Hátha van olyan itt, aki irányt tud mutatni nekem.

2021. márc. 18. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Fodrász?
2021. márc. 18. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Kerti pásztor?
2021. márc. 18. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Menj tovább könyvvizsgálónak. Ők sokat járkálnak ügyfelekhez, sokkal változatosabb. Egyik ismerősöm mesélte, hogy pl a naposcsibék számát kellett felbecsülni :).
2021. márc. 18. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Geológus
2021. márc. 21. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Lelki pásztor?
2021. márc. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!