Mennyit lehet keresni sikeres válalkozó kertészként?
1-2 millió?
Az havi 31 nappal is napi 30-60000 forint. Még a 30 is teljesen esélytelen, a 60-ról nem is beszélve.
Hacsak nem kertészeket vezetsz, hanem egyéni vállalkozóként csinálod, ahogy a túlnyomó többség, a havi 300000-zal szerintem már jó vagy. Természetesen ha valami speciálishoz is értesz akkor jóval magasabb is lehet az összeg, de ott a munka mennyiségével lesz a baj, hiszen a speciálisra nem lesz szüksége a legtöbb ügyfelednek.
Én dolgoztam egy vállalkozónak akinek saját kertészete és mellette virág nagykereskedése is van, havi több kamion jön Hollandiából virágokkal megpakolva. Családi vállalkozásban csinálják, tehát a gyerekek is ebben dolgoznak.
Pontosan nem láttam rá a pénzügyeikre, de van mit a tejbe aprítani, viszont dolgoznak is érte elég sokat, reggel 6-tól este 8-ig de ha az éjszaka közepén érkezik egy kamion akkor is ott vannak.
Szerintem rengeteg munkára készülhetsz, mert van rá igény én is úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!