Van olyan oldal, ahol en adhatom meg, hogy milyen munkat szeretnek milyen feltetelekkel, es a munkaltatok ramirnak? Nagyon surgosen szeretnek munkat, ha lehet irodait, csomagolo is jo, tapasztalat nyelvtudas nelkul? Sos,Felek h penz nelkul maradok,
Figyelt kérdés
Alig van, Budapesten kene az allas. Vki itt tud ajanlani? Ne telefonos, felek beszelni idegennel telefonon#Sos munks
2021. szept. 16. 07:55
31/43 A kérdező kommentje:
Nem birsz leallni? :D magadat rohogteted ki
2021. szept. 16. 19:13
32/43 anonim válasza:
Ringathatod magad ebbe a tévképzetbe ha jól esik.
33/43 anonim válasza:
34/43 A kérdező kommentje:
Ezek pl. tetszenek, nagyon köszi !! :) Árú összekészítő csomagoló tapasztalatom van is, rövid ideig csináltam.
2021. szept. 16. 20:01
35/43 A kérdező kommentje:
Egyébként írni is tudok, csak itt sietve írtam, biztos elgépeltem, na de ezt már írtam ;) :D
2021. szept. 16. 20:02
36/43 anonim válasza:
Hát ezt inkább nem kommentálom...
Vagy mégis :D
Egy egész álló nap arra vártál, hogy valaki belinkeljen Neked egy állást? - amit magad kb max 10 perc kereséssel megoldhattál volna?
Nem véletlenül nem linkeltem be semmit, csak megadtam a keresőszót (csomagolás), hiszen a mondás is azt tartja:
"Ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni!" vagy
"Segíts magadon, az Isten is megsegít"
37/43 anonim válasza:
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy ha a hal nem tud úszni akkor nem a víz a hülye.
38/43 A kérdező kommentje:
Viszont ha az osszes hal hulye mint a segg, az a video finoman szolva nem erdekli es kirohogi. Vegye itt magara a tobbseg hozzaszolo. ;)
2021. szept. 17. 16:02
39/43 A kérdező kommentje:
viz nem video (korrektor)
2021. szept. 17. 16:03
40/43 A kérdező kommentje:
Vizet
2021. szept. 17. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!