Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan oldal, ahol en...

Van olyan oldal, ahol en adhatom meg, hogy milyen munkat szeretnek milyen feltetelekkel, es a munkaltatok ramirnak? Nagyon surgosen szeretnek munkat, ha lehet irodait, csomagolo is jo, tapasztalat nyelvtudas nelkul? Sos,Felek h penz nelkul maradok,

Figyelt kérdés
Alig van, Budapesten kene az allas. Vki itt tud ajanlani? Ne telefonos, felek beszelni idegennel telefonon

#Sos munks
2021. szept. 16. 07:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%
Bár én abba reménykedek, hogy csak sima troll, kitalált az egész sztori, csak itt szivat minket, hogy adjuk alá a lovat közbe meg jókat röhög rajtunk, hogy bedőlónk a kamujának. Így kevésbé tűnik nyomasztónak a dolog.
2021. szept. 16. 17:55
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem voltatok még ilyen helyzetben, nem érzitek át
2021. szept. 16. 18:08
 23/43 A kérdező kommentje:
Na mindegy, normálisakra reagálok, a többiekre nem.
2021. szept. 16. 18:08
 24/43 anonim ***** válasza:
80%

Leírtam, Ha bajban vagy, akkor az ember nem válogat, hanem elmegy dolgozni - bőven van álláshirdetés. csomagolói munkát már mostanra találhattál is volna.

Miért is kellene belinkelni?

Nem tudod beírni, hogy csomagoló?

Nem vagyok troll, ellentétben Veled.

2021. szept. 16. 18:13
 25/43 A kérdező kommentje:
Végre egy normális. de le tudom írni, és én sem vagyok troll, néha annyira elegem van az internetből, az összes névtelen szájhősből, vagy ahogy Hadházi Laci mondaná szájkaratésból. (nem rád gondolok)
2021. szept. 16. 18:15
 26/43 anonim ***** válasza:
80%
Napok óta vered magad itt az oldalon, hogy valaki ajánljon neked hogy hova mehetsz laza irodai állommelóra, és meglepő módon nem tolonganak az ajánlatok. Nem gyanús ez?
2021. szept. 16. 18:31
 27/43 A kérdező kommentje:
1. Nem verem magam napok ota, osszekevertek, leirtam, nem fogjatok fel, innentol nem erdekelnek csak a normalisak. Miert olyan lehetetlen, hogy mas is erdeklodik, aggodik, nemcsak en? Verge kezdett volna normalissa valni a beszelgetes, erre beszolsz. Na akkor ki is a troll?
2021. szept. 16. 18:36
 28/43 A kérdező kommentje:
*Vegre
2021. szept. 16. 18:36
 29/43 A kérdező kommentje:
Egyebkent amikor majd ketsegbe lesztek esve, es keresni akartok segitseget, majd hasonlo banasmodot kapjatok, mint amit ti adtok itt never, megerdemelnetek azt arrogans lekezelo hangnemet (trolloknak irtam, akinek nem inge.... Tudjatok)
2021. szept. 16. 19:04
 30/43 anonim ***** válasza:
80%

Mind ennek tetejébe még hazudozol is.

A hülye it látja a stílusodon, viselekdéseden, meg a vergődéseden, hogy ugyan az az ember vagy aki a másik két kérdést kiírja.

Meg itt vergődsz hogy nem reagálsz mág negatív hsz-okra, aztán még is idehánytál még hármat.

2021. szept. 16. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!