Van olyan oldal, ahol en adhatom meg, hogy milyen munkat szeretnek milyen feltetelekkel, es a munkaltatok ramirnak? Nagyon surgosen szeretnek munkat, ha lehet irodait, csomagolo is jo, tapasztalat nyelvtudas nelkul? Sos,Felek h penz nelkul maradok,
Már miért ne beszélhetne veled így? Egy normálisan leírt szavad nincs.
A LinkedIn pedig ingyenes.
Mindenki ilyen munkát akar, ne kelljen semmihez érteni, irodai 8-16ig,szabad hétvégével, de ne kelljen semmit se csinálni,a nettó 25p k alap fizu és legyen évi 2x jutalom...
Még ha lenne is ilyen, oda is egy diploma a beugró.
Tehát használható tudás,végzettség 0,telefonálni ne kelljen de kényelmes ülő munka legyen és nálad jelentkezzenek a cégek hogy megáldanád-e őket a jelenléteddel?Igen,fordítva ülsz a lovon,nem is kicsit.
Ilyen állás jó hogy alig van mert a rengeteg ember aki nem ért semmihez de dolgozni sem nagyon akar ilyenről álmodik.
Álláshirdetéseket nézd az összes portálon,csoportokban is illetve cégek weboldalát is érdemes nézni.Téged megkeresni semmilyen cég nem fog,max ha komoly vezető lennél de így gyakorlatilag 0 tudással ne számíts ilyenre.
Nem vagy olyan pozícióban hogy feltételeket szabhass,ahhoz fel kell mutatni valamit,most rajtad kívül van még több ezer ilyen ember.
Először is én pl. teljesen normálisan válaszoltam Neked.
Másodszor:
"Valaki NORMÁLIS, tudna ide belinkelni állást? "
Nem, nem fogunk belinkelni állást és nem toljuk a hátsód alá a munkát. Bocs, de most már nekem is elfogyott a türelmem (7-es, 10-es)
Nem tudom, feltűnt-e, hogy ez NEM ÁLLÁSKERESŐ OLDAL !!! - sok munkahelyen munkaerő hiány van, ha dolgozni akarsz, akkor bőven találhatsz munkát, ha napot lopni irodában, akkor azt sok esetben ismerős által töltik be.
Igen, ez a bolond kérdező.
Hiába is próálod tagadni, te vagy az a dilis, akinek már két kérdését törölték. Egyből felismerni az elborult stílusából, lerí róla hogy ő valami totálisan alternatív valóságot él meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!