Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy építőmérnök...

Mennyit keres egy építőmérnök alkalmazottként? (ha van juttatás írjátok oda légyszíves külön)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból hogy milyen az építőmérnöki kereslet, ha már ebben fogok elhelyezkedni.

2021. szept. 14. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha már ebben fogsz elhelyezkedni, konkretizálhatnál, hogy milyen munkakör - műszaki előkészítés, tervezés, statika, kivitelezés, műszaki ellenőrzés, magasépítés, mélyépítés, micsoda?

Pályakezdőként amúgy bérminimumtól 3-400 ezer bruttóig maximum. Sok helyen csak katával alkalmaznak, mondjuk 200-300 nettó + esetleg fizetik a katát.

Aztán lehet menni felfelé szorgalommal és kitartással.

2021. szept. 14. 21:05
 2/16 anonim ***** válasza:
36%
Kitartás az kell kivitelezéshez, meg a magán életről való lemondás sok esetben.
2021. szept. 14. 21:36
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Nagy a szórás, de kijelenthetem hogy átlagban rosszul keresünk. Mint kivitelezés, mint tervezés szintjén. Nyilván 10-20 év múlva fmv meg egyéb jogosultságokkal találhatsz helyet ahol tisztességesen megfizetnek, de addig egy gyári munkás fizetését kapod. Én minden nap megbánom hogy építőmérnöknek mentem.
2021. szept. 14. 21:52
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
3: Az fmv (felelős műszaki vezető) csak az első balesetig hangzik jól, még ha a cég be is védi magát akkor is elég keményen meghurcolhatják az embert . Nah mindegy, az esetek többségéért anyagi és egyéb felelősség nagy, sokat elvesz a szabadidőből és ehhez a teljesítményhez nem arànyos a fizetés . Szóval gyengusz.
2021. szept. 15. 06:24
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
És tegyük hozzá , hogy erre a szintre is így jutott el az iparág , hogy az elmúlt 5 évben rogyásig volt munkával ez a terület úgy megtolták. Előtte meg inkább nevetséges volt. Nevetségesebb mint most.
2021. szept. 15. 06:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Engem a tervező irodai konstruktőr, 3D modellezés és/vagy statikus érdekelne. Utóbbi sok helyen vagyis kb mindenhol 1 azon személy.

450nettót illene kapni, pár éves tapasztalattal, bsc-vel is

2022. aug. 16. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Bsc-vel sztem elfelejtheted
2022. aug. 16. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Mármint a nettó 450-et pár év után. Ez nem az az iparág.
2022. aug. 16. 16:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Sőt jobbat mondok: mielőtt bejott az ot százalékos áfa, csok, állami sport beruhazasok stb és beindult a sok penzszoras miatt az iparág, előtte nem volt ritka, hogy egy bsc épitomernök végzettségű ember a minimálbér kornyeken tudott elhelyezkedni kezdőként. Ha ilyen bért akarsz amit fentebb irtal akkor villamosmernök vagy mérnök info. De ez a saját tanácsom úgy, döntesz ahogy szeretnél.
2022. aug. 16. 18:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Épeszű ember jelenleg nem megy építőmérnöknek
2022. aug. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!