Mennyit keres egy építőmérnök alkalmazottként? (ha van juttatás írjátok oda légyszíves külön)
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból hogy milyen az építőmérnöki kereslet, ha már ebben fogok elhelyezkedni.2021. szept. 14. 19:36
1/16 anonim válasza:
Ha már ebben fogsz elhelyezkedni, konkretizálhatnál, hogy milyen munkakör - műszaki előkészítés, tervezés, statika, kivitelezés, műszaki ellenőrzés, magasépítés, mélyépítés, micsoda?
Pályakezdőként amúgy bérminimumtól 3-400 ezer bruttóig maximum. Sok helyen csak katával alkalmaznak, mondjuk 200-300 nettó + esetleg fizetik a katát.
Aztán lehet menni felfelé szorgalommal és kitartással.
2/16 anonim válasza:
Kitartás az kell kivitelezéshez, meg a magán életről való lemondás sok esetben.
3/16 anonim válasza:
Nagy a szórás, de kijelenthetem hogy átlagban rosszul keresünk. Mint kivitelezés, mint tervezés szintjén. Nyilván 10-20 év múlva fmv meg egyéb jogosultságokkal találhatsz helyet ahol tisztességesen megfizetnek, de addig egy gyári munkás fizetését kapod. Én minden nap megbánom hogy építőmérnöknek mentem.
4/16 anonim válasza:
3: Az fmv (felelős műszaki vezető) csak az első balesetig hangzik jól, még ha a cég be is védi magát akkor is elég keményen meghurcolhatják az embert . Nah mindegy, az esetek többségéért anyagi és egyéb felelősség nagy, sokat elvesz a szabadidőből és ehhez a teljesítményhez nem arànyos a fizetés . Szóval gyengusz.
5/16 anonim válasza:
És tegyük hozzá , hogy erre a szintre is így jutott el az iparág , hogy az elmúlt 5 évben rogyásig volt munkával ez a terület úgy megtolták. Előtte meg inkább nevetséges volt. Nevetségesebb mint most.
6/16 anonim válasza:
Engem a tervező irodai konstruktőr, 3D modellezés és/vagy statikus érdekelne. Utóbbi sok helyen vagyis kb mindenhol 1 azon személy.
450nettót illene kapni, pár éves tapasztalattal, bsc-vel is
8/16 anonim válasza:
Mármint a nettó 450-et pár év után. Ez nem az az iparág.
9/16 anonim válasza:
Sőt jobbat mondok: mielőtt bejott az ot százalékos áfa, csok, állami sport beruhazasok stb és beindult a sok penzszoras miatt az iparág, előtte nem volt ritka, hogy egy bsc épitomernök végzettségű ember a minimálbér kornyeken tudott elhelyezkedni kezdőként. Ha ilyen bért akarsz amit fentebb irtal akkor villamosmernök vagy mérnök info. De ez a saját tanácsom úgy, döntesz ahogy szeretnél.
10/16 anonim válasza:
Épeszű ember jelenleg nem megy építőmérnöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!