Építész és építőmérnökök! Ti egyetem után holt tudtatok elhelyezkedni, mennyi ideje vagytok a szakmában és hol tartotok ma?
Figyelt kérdés
Illetve megbántátok e, hogy ezt a hivatást választottátok?
Előre is nagyon köszi!
2021. szept. 6. 10:09
1/4 anonim válasza:
Infrastruktúra építőmérnökként végeztem, létesítmény üzemeltetési területen dolgozom a kezdetektől (6 éve).
Nem bántam meg, nagyon szeretem, szerintem jól is keresek vele.
2/4 anonim válasza:
Építőmérnök vagyok, statikus, építésvezető vagyok. Megbántam már mert nagy a felelősség, de a fizetés alacsony. Némely szakmunkás többet kap mint én, de ha elcsesznek valamit én megyek a börtönbe nem ők.
3/4 anonim válasza:
Hasonlóan látom mint a kettes . Előző melóhelyemen volt olyan, hogy estig is ott voltam ha közeledett az embertelen határidő amit kigondolt valaki. Egész nap a remek hazai munkaerővel ahol 1 szakemberre lassan 10 segédmunkás jut. Ezekkel próbáld megváltani a világot miközben nyeled kint a port, aszfalt gőzt vagy akármi mást miközben télen kint vagy lassan hóban is mert akkor is tolni kell vagy nyáron 40 fokban végig a napon. És nem keresel annyit mint mondjuk jópár másik iparágban dolgozó mérnök . Nem egy kollégával találkoztam akiknek 40-50 között benézett egy infarktus sajnos. Családban most kezdett villamosmérnök egy nagy gép gyártó multinál. Bruttó 500-at hazaviszi napi 8 órában.( kezdőként ). Ehhez lehet viszonyítani. Nem az van, hogy utazgatsz a munkaterületre néha órákat , lehuzol a hajtasban 10-12 órát néha és akkor tartasz ugyanott. Nevetséges .
4/4 anonim válasza:
Ez lemaradt : sok tervező irodában meg lassan be sem jelentik az embert mert luxus, katás kisvállalkozóként foglalkoztatják . De arra sem hitel nem jár , nyugdíj szempontjából olyan mintha nem is dolgoztál volna szinte és még sorolhatnám . Teljesen kuka ez az egész iparág saját meglátásom szerint. És ezt úgy, hogy az elmúlt 5 évben azért el volt látva megrendeléssel az iparág . Előtte levő időszakról meg ennél is cifrább sztorikat meséltek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!