Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mernél-e éjszaka egy patologiá...

Mernél-e éjszaka egy patologián dolgozni?

Figyelt kérdés

Éjszakás műszakod lenne.

Feladatod annyi lenne,hogy ha éjszaka hoznak egy halottat akkor átvenni és a hűtőbe tenni. Illetve ha kérnek sürgősségi boncolást akkor azt az ejszaka megcsinálni.

Lennének helyzetek amikor egyedul lennél,nem mindig van minden lépten nyomon valaki veled vagy a közeledbe.

Elmernéd vállalni a munkát?

2021. szept. 12. 09:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó pénzért bármit. Viszont az éjszakás műszakkal nagyon nem vagyok kibékülve. Sok erőfeszítésembe került, hogy embernek való, rugalmas nappalos munkarendben dolgozzak. Ezt nem adnám fel, ha nem muszáj, mert tudom, hogy az éjszakázás nagyon nem nekem való.
2021. szept. 12. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk már csak olyan éjszakai melót vállalnék, ahol üresjáratban lehet aludni, de jó pénzért gondolkodás nélkül vállalnám. Mitől kellene félni?
2021. szept. 12. 11:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Mégha nemis ébred már fel ott senki sem nekem akkoris lenne egykis "félsz" érzés bennem főleg ha egyedül lennék

Vannak hullák akik elég bizarul tudnak kinézni

A helynek is van egy hangulata és a nekem a hulláskocsi is para tud lenni amivel az osztályokról pl lehozzák az elhunytat

2021. szept. 12. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Emlékezzetek vissza mi történt a penge 1-ben.
2021. szept. 12. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne boncolás akkor elvállalnám, úgyis zenét hallgatnék amikor nincs munka, az meg megnyugtat.

De ha néha kell sürgősségi boncolás akkor, talán? Hát kipróbálnám milyen a munka, de nem szeretem látni az emberek belső szerveit.

2021. szept. 12. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
nem. Nem éjszakázom semmi pénzért, illetve nem vagyok se patológus, sem boncolóorvos.
2021. szept. 12. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs sürgősségi boncolás.

Júliusban egy hatósági 12 nappal a halál után történt meg, a mai napig nincs boncolási jegyzőkönyv.

És semmivel nem másabb átvenni egy halottat éjjel, mint bármelyik kórházi osztályon éjjel mosdatni őt, pl.

Úgyhogy simán.

2021. szept. 12. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat amiota lattam az Autopsy of Jane Doe c. Filmet, azota nincs az a penz... :)
2021. szept. 12. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
SIáman, akik ott vannak már nem bántanak
2021. szept. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!