Milyen éjjeli őrként dolgozni egy lakott településtől elég távol lévő telepen?
Egy eléggé kieső, félreeső részen lévő telepen éjszakai biztonsági őrként dolgozni milyen?
Éjszaka egyedül lennék a telepen. Lakott település több kilométerre van a munkahelytől. Körülötte csak szántóföldek és erdők, illetve egy-egy elhagyatott, omladozó tanya.
Aszfaltozott út vezet a főúthoz, az úton nincsen közvilágítás. Éjszaka nagyon sötét van ott.
Veszélyes, embert próbáló munka az ilyen?
#1-es válaszon besírtam. 😂 👌👍👍
Ha ilyen helyet kell őrizni, lehet nem árt, ha ébren maradasz a 24 órás szolgálat alatt. 😝
Ennyiből nehéz eldönteni.
Kutya pl. van? Olyasmi van a telepen amit könnyű ellopni/ nagy érték, megéri betörni érte?
Ha nem valami olyan eldugott hely ahol köztudottan borzalmas a közbiztonság a rengeteg fosztogató miatt akkor nem túl veszélyes szerintem.
Kérdezd meg a helyieket/öregeket a közeli településeken, hogy milyen a lakosság összetétele pl. mekkora a kisebbségek aránya.
Ez abbol all hogy a kis kunyhoba/kontenerben tevet nezel egesz este, es egyetlen elvaras hogy ebren maradj, bar szerintem legtobbnek nem sikerul.
Ha felsz egyedul a sotetben lenni akkor nem neked valo munka.
Benzinkúton dolgoztam 16 órás műszak kutasként, majd zárás után ugyan ott 8 óra éjszakai őrként.
1 nap munka 1 nap pihenőnap, betegségek miatt viszont zsinórban betettek 3 napon keresztül, így a 3-adik napon elaludtam és onnantól kezdve este mindig csak aludtam a járőrözés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!