Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szenior Könyvelő bruttó...

Szenior Könyvelő bruttó bérigény az alábbi esetén?

Figyelt kérdés

[link]

Ha az adott jelölt nemcsak a minimumnak felel meg, hanem az előnyöket is hozza, akkor reális a br. 700-750 ezres bérigény? Konkrétan én nem jelentkeznék, csak kíváncsi vagyok, felmérem a piacot.

Egy hasonló kaliberű cégnél sima "könyvelő" pozi 3 év után csak angollal br. 630 ezret ér, ahhoz képest gondolom reális lehet a 700-750 ezer plusz 2-3 év tapasztalat és a német nyelvtudás miatt.

2021. szept. 10. 13:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Értem amit mondani próbálsz, csak teljesen valószerűtlennek hangzik. Évi 33 ezer fontot Londonban keres egy junior-majdnem medior könyvelő ACCA nélkül egy nagy cégnél - mégis miért dobná hozzá ezt az emberekhez Budapesten a Grant Thornton? Pláne hogy bár sosem dolgoztam ilyesmi cégnél, de azért úgy tudom, nem épp az izmos fizukról hiresek, inkább egy Big 4-szerű modell van, ahol eladják a fiataloknak hogy X év múlva ők majd mekkora sztárok lesznek ezzel a tapasztalattal a piacon.

Nézd, én nem vagyok recruiter, de ez a gyakorlatban nagy vonalakban úgy szokott kinézni, hogy ha egy nagy cég keres egy adott munkakörre embert, néznek egy referenciát, pl. eléggé jellemző az adott évi Hays salary guide. Pl. Senior accountant, 5+ év tapasztalatra ott kapnak jellemző béradatokat, és ezekhez képest lövik be valahová a fizut - nem a magyarnál lényegesen magasabb nyugati bérszintekhez képest, mert egyetlen nagy cég sem szeretne a szükségesnél többet költeni!

Egyébként nem könyvelő vagyok, egy biztositónál vagyok kontroller, csak hogy ne kapálódzz tovább ezekkel a Béluka Kft.-s fantáziákkal. :D

2021. szept. 18. 14:00
 22/28 Big4accountant válasza:
20 év ilyen területen szerzett tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy anonim uraság butasagokat beszél, és bilibe lóg a keze. Nem fog itthon senki ilyen bért kapni, mondjuk én vagyok az egyetlen kivétel a magam 2m nettojaval, bár én okos és egyúttal jóképű is vagyok de ez más téma. További szép napot.
2021. szept. 18. 14:40
 23/28 anonim ***** válasza:

GT lentebb van, mint a Big4. Messze nincs akkora vonzereje. Hr stratégia is olyan, hogy juniortól kezdve inkább próbáljàk a tudást a cégnèl tartani, megfizetik az embereket. Korrekt cég. Egyébként, ha már Big4ről volt szó (nincs sajnos konkrét ràlàtàsom, innen/onnan hallom, ezért ez egyàltalán nem biztos), de egy senior accountant fizetése, ott (állítólag) elmehet nettó 650-700ig.

Köszönöm, hogy megosztottad, hogy nem Béluka kft-nel dolgozol, most megnyugodtam!

Egyébként szerintem teljesen felesleges ezen internet csatázni, hogy mennyit lehet keresni, szerinted kevesebbet, mint amit mondtam, ennyi kész, lehet igazad van. Én annyit látok, hogy profi emberek akiket ismerek, ők ekörül az összeg körül mozognak a munkaerőpiacon.

2021. szept. 18. 14:59
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez érdekes egyébként, mert Big 4-nál viszont dolgoztam, és nagy általánosságban ott sem épp a csillagászati fizetésekről szól a játék egyik üzletágon sem. Persze nem célom bármiről is meggyőzni téged, látom hogy elég szilárd meggyőződéseid vannak. :D
2021. szept. 18. 15:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Igen azok :) Azt hiszem el feloldhatatlan ellentétet okoz. ;)
2021. szept. 18. 15:25
 26/28 A kérdező kommentje:
Na de akkor #orz89 szerinted mennyi a reális fizu a kérdésben szereplő pozinál?
2021. szept. 19. 12:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az általad először emlitett bruttó 700-750 környéke reálisnak tűnik.
2021. szept. 19. 20:25
 28/28 anonim válasza:

Reális a bruttó 700.

br 690-ba vannak nálunk a Senior könyvelő.

2022. jan. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!