Reális ez a bérigény vidéken könyvelési adminisztrátor pozícióban?
Nettó 80-90 ezer Ft/hó bérigény reális ebben a pozícióban heti 20 óra munkáért? Csak azért kérdezlek titeket mert az előző munkahelyemen rendes analitikus könyvelő voltam teljes munkaidőben és ott a nettó órabérem el sem érte az 1000 forintot.
Mindenképp szeretném ezt az állást, de a bérigény meghatározását kérték jelentkezéskor (ergo aki fosért-hugyért válallja azt veszik fel) és én még nem nagyon tudom, hogy "hányas a kabát" ezért bruttó 120-140 ezret írtam bérigénynek. Talán csak nem sok ez az összeg?! Mit gondoltok?
Egyébként a vidék az most itt a nyugati határ környékét jelenti.
Előre is köszönöm válaszokat.
Hány év tapasztalat, az milyen munkakörben, milyen cégnél; milyen végzettség; hol és milyen céghez jelentkeztél; igényel-e bármilyen egyéb skill-t az adott munka (pl. idegen nyelv, speciális szoftver ismerete)... etc. Ennyi alapján nehéz konkrétumot mondani.
Én a magam részéről nem hiszem, hogy adminisztrátornak fizetnék ennyit, mert ennek a másfélszereséért már találok pályakezdőt teljes állásra, akit oké, hogy be kell tanítani, de legalább fél évig többet spórolok a béren. d
#1 köszi a választ.
Ez egy logisztikai cég és a hirdetés úgy szólt, hogy ambiciózus pályakezdőt, vagy olyat keresnek akinek van már 1-2 év releváns tapasztalata hasonló munkakörben ami előnyös is lenne. Könyvelők, számlázók munkáját kell segíteni. Ami még fontos, hogy a hirdetésben az volt, hogy szakmai tapasztalatnak megfelelő bérigényt kell írni.
Kicsit több mint egy évig voltam analitikus könyvelő az előző helyen, ezért gondoltam legalább nettó 80 ezerre. :/ Garantált bérminimum 4 órásba 70 ezer körül van hát most csak nem lóg bilibe a kezem a 80 miatt.
Még egy plusz kérdésem lenne:
Nem küldtem még el a pályázati anyagomat, a bérigényhez bruttó vagy nettó összeget érdemes írni? Ha nettóra átírom akkor talán veszik a lapot, hogy nem ragaszkodom a magasabb bejelentett bruttóhoz, tehát elég a br 105.300 + boríték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!