Asszisztens, titkárnő,adminisztrátor pozícióban mennyit lehet keresni?
Jogi asszisztens képzést kezdek idén, 2 év múlva fogok végezni.
Mindenképp irodai területen szeretnék elhelyezkedni, ami szimpatikus lenne: közjegyző melletti asszisztens,titkárnő , adminisztrátor, esetleg önkormányzatnál valamilyen titkársági pozíció.
Van itt valaki, aki ilyen helyen dolgozik és megosztaná mennyit keres ezzel a munkával?
22L
Vezetői asszisztens vagyok, igen. Fentieken kívül más juttatást is kapok, de azt már nem akartam leírni, éreztem hogy ez is sok lesz valakinek.
3.
"Vezetői asszisztens vagyok, igen. Fentieken kívül más juttatást is kapok, de azt már nem akartam leírni, éreztem hogy ez is sok lesz valakinek.
3."
Pályakezdőként a közszférában? Gondolom nem.
Szia, hol fogod kezdeni a kepzést? Azért, mert én is ilyen szakra megyek most.
Eddig irodai titkár okj-t végéztem és egy önkormányzaton helyezkedtem el vele. 4 órában keresek nettó 90-et, ami 4 órában kifejezetten jó, de nem sokra elég. Az az igazság, hogy határ a csillagos ég is lehet versenyszférában vagy személyi asszisztensként... itt vidéken nálunk csak olyan 150- max 200 az átlag, ezért pesten érdemesebb gondolkozni. Nagyon jó kis szakma, de nekem is vannak félelmeim a jövőbeli megélhetésem miatt. Rosszindulatú emberekre ne hallgass, mert azok szólják le ezt a szakmát, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit is csinálsz, mennyit dolgozol. Tényleg kell egy komplex tudás és rátermettség ehhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!