Szenior Könyvelő bruttó bérigény az alábbi esetén?
Ha az adott jelölt nemcsak a minimumnak felel meg, hanem az előnyöket is hozza, akkor reális a br. 700-750 ezres bérigény? Konkrétan én nem jelentkeznék, csak kíváncsi vagyok, felmérem a piacot.
Egy hasonló kaliberű cégnél sima "könyvelő" pozi 3 év után csak angollal br. 630 ezret ér, ahhoz képest gondolom reális lehet a 700-750 ezer plusz 2-3 év tapasztalat és a német nyelvtudás miatt.
11#
Ez nem egy kis magyar 50 fős kkv, akit "enterprenűr Béla" vezet, ott tényleg nem kap ennyit egy könyvelő. Ez egy 58000 ezres tanàcsadással foglalkozó multicèg, bruttó 45-90 ezer dollár a bérsáv nàluk, orszàgtól, skillektől függően senior accountant poziba. Ezt nem hiszem, hanem tudom. Big4-nél is 700 körül van a senior nettója, ez teljesen reális "sima" poziban is. Javaslom, hogy pàlyàzz valami értelmezhető külföldi céghez és akkor megismered a valódi viszonyokat.
Tényleg ennyire gyenge a felfogásod, vagy csak trollkodsz?
Nagyon egyszerűen összefoglalom:
van egy multi cég ami közel 140 országban van jelen
- Európában kizárólag cégen belül végeznek szolgáltatást
- Vannak partnerségeken keresztül, GT csak a nevét adja a szolgáltatásokhoz, ilyen pl:( Líbia, Japán, etc.)
Anyacégen belül egy senior accountant bérsáva nem lehet kevesebb, mint évi 33 ezer font/év és nem lehet több, mint 66 ezer font/év.
Az, hogy konkrétan mennyit kapsz ezen a bérsávon belül, az attól függ:
- melyik irodában dolgozol helyileg (London, Düsseldorf, Budapest)
- mennyire vagy képzett (bsc, msc, egyéb certificatek)
- nyelvtudás
Funfact, hogy megértsd végre:
Arról magyarázok, hogy sáv van a cégen belül, aminek Budapesten az alját fogod megkapni, Londonban a tetejét, ezen mit nem vagy képes felfogni, te aki àllítólag annyira àtlàtja a piacot és tele van munkatapasztalattal.
Képezd magad, beszélj nyelveket és keress jól, ne itt a gyiken trollkodj, miközben Béla&tàrsa Kft-nél vagy "főkönyvelő" ("chief accountant")havi 170 ezer forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!