Aki diplomával menne nem hosszú időre multihoz pl. auchan, tesco, akár részmunkaidőre tényleg le kell tagadni a diplomát vagy ez csak városi legenda?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 21:23
2/5 anonim válasza:
Túlképzettség kizáró ok. Egyszerűen nem illesz úgy bele a keresett munkavállaló profiljába.
3/5 anonim válasza:
Mármint árufeltöltőnek menne? Vagy beszerzési igazgatónak?
Letagadhatod, mindegy. Ha látják, hogy rögtön dobbantanál egy jobb helyért, lehet nem vesznek fel. Ezért szertetik azokat, akik nem nagyon tudnak ugrálni.
4/5 anonim válasza:
Nem kell, amikor senior System engineernek jelentkeztem az auchanhoz nem tagadtam le, nem volt hátrány.
5/5 anonim válasza:
Azért az egy pöppet fontos részlet hogy árufeltöltőnek,pénztárosnak akarsz menni vagy boltvezetőnek.Az előbbihez valószínűleg jobban jársz ha nem írod be mert a munkakörhöz előnyt nem jelent de azt gondolhatják hogy ahogy megteheted lépsz is le ezért nem vesznek fel.Jól is gondolják mert 10/9 diplomás csak azért megy oda.Inkább vesznek fel olyat akinek nincs végzettsége,kiszolgáltatottabb mert nagyobb eséllyel marad ott tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!