SSC-ben mennyire lehet karriert csinálni illetve mennyire egyszerű belőle továbbfejlődni SSC-n kívüli pozikba?
Tudom sokféle munkakör van itt is, engem elsősorban a beszerzés, logisztika, order management területek érdekelnének.
Előre is köszi!
Köszi mindenkinek!
Igazából én külföldről költöznék haza (családi okok miatt), és próbálom mérlegelni a magyar munkaerőpiacot. Folyékonyan beszélek egy skandináv nyelvet ezért az SSC-k még jobb fizetést kínálnak mint amit ezen nyelv használata nélkül kapnék a szakmámban. Viszont persze ha hosszú távon nem kifizetődő a dolog akkor lehet inkább nem ugranék bele.
L2 Network Helpdeskesként én nem nagyon látok lehetőségeket...
Itt vagyok 3 éve, előre lépni nem lehet ismerős nélkül - ismerőssel viszont nem számít mennyire értesz/vagy nem a dolgokhoz.
Az egyetlen lehetőség amit ajánlottak, hogy átmehetek egy másik csapatba +5% fizuért és majd 2x annyi munkáért...
Természetesen visszautasítottam.
Továbblépni SSCben is ugyanúgy lehet, mint máshol: fejlődni kell. Magyarul tanulni, képezni magad. Ez nem az a hely, ahol előléptetnek, csak mert régóta ott vagy.
Ha L2ként nem látod a logikus következő lépést, hogy csináld meg a CCNAt vagy CCNPt és legyél L3, ami lényegesen kényelmesebb meló, vagy megcsinálj egy ITILt és menj tovább mgt vonalon (incident, problem, change, hogy csak a legkézenfekvőbbeket említsem), akkor ott valami hiba van.
Van karrierlehetőség, millió meló ezer cégnél, ha egyik nem jön be, lehet menni máshová.
A TechM nevű céget messziről kerüld el, ezzel a nyelvtudással előbb-utóbb megtalálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!