Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten portákra beadott...

Budapesten portákra beadott önéletrajzokkal mennyire ciki próbálkozni?

Figyelt kérdés

Nőként irodai munkát akarok, van esély így bejutni valahova?

Tehát irodaházakhoz odamegyek és megkérdezem a portást?

2021. szept. 6. 21:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

szerintem tehetsz egy probat sokhelyen. kinyomtatva odaviszed recepciosnak leadod de kozben kerd is el hogy pontosan milyen emailre kell kuldened a cv-det a ceghez.

egyebkent emailben lehet kuldened, meg keress allashirdetest es palyazz meg mindent ahova irodai asszisztenst, recepciost, irodavezetot keresnek. hatha behivnak valahova az mar fel siker.

semmi nem ciki ha munkat keresel

vki irta mar mindenki maganak foz kavet hat ez nagyon nem igaz...foleg ha valakihez jonnek targyalni ott bizony kiszalajtjak giziket az iktatas mellol.

probalkozz iskolaknal, kollegiumokban, olyan helyre is kuldj motivacios levelet es oneletrajzot, ahova nem hirdetnek szabad helyet, ilyenkor ugyanis ha jo hr-esuk van akkor felreteszik es szabad hely eseten elokotorjak a bentlevoket. persze lehet csak 3 honapig taroljak de 3 havonta kuldj uj cv-t.

irodai asszisztensnek barhova prpbalkozhatsz...de tenyleg meg bevasarokozpontokba is, onkormanyzathoz, multik, ujsagszerkesztosegek...

2021. szept. 7. 15:32
 22/28 anonim ***** válasza:

“ foleg ha valakihez jonnek targyalni ott bizony kiszalajtjak giziket az iktatas mellol.”

Recepciós intézi

2021. szept. 7. 16:40
 23/28 anonim ***** válasza:
23%

Addig, míg hemzsegnek az ilyen-olyan ügyintéző OKJ-s szakmások munkanélküliként, addig egy sima érettségivel szerintem felejtsd el az irodai munkát.

Én személy szerint egy érettségivel nem engednék iroda közelébe senkit (ez max a szoci időkre volt jellemző amikor az érettségi még jelentett is valamit), az érettségi szakmai tudást sem tanúsít. Menj tovább tanulni mondjuk irodai titkárnak (most vállalkozási ügyviteli ügyintézőnek hívják már azt hiszem), vagy pénzügyi számviteli ügyintézőnek, vagy logisztikai technikusnak (ügyintéző volt most szakma átalakítás előtt) esti tagozaton iskolarendszerbe, mivel a felőttképzésből már kiszanálták ezeket.

Gyorsírás, gépírás is irodai szakmákhoz tartozik, azt tanulni kell. A gyorsírást legalábbis.

Saját álláskeresésem kapcsán is tapasztaltam már nem egyszer, hogy előbb vették fel a sima érettségis kis pics..át irodába, mint engem több ügyintézői szakirányú végzettségekkel... Ez igenis egy normális tanult szakmásnak pedig vérlázító. Érettségivel én max a sorra meg a betanított munkákra engednék bárkit igenis! Ha jobbat akar, az a minimum hogy tanul és tesz érte

2021. szept. 8. 01:47
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
23hoz csatlakozom. Az érettségi önmagában szerintem annyit jelent, hogy tudsz írni meg olvasni.
2021. szept. 8. 06:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Kiskedvenc. :) vannak kutyabarat helyek oda be is viheted.
2021. szept. 8. 12:59
 26/28 ascelpius ***** válasza:
100%

#23as

Azért veszik fel a fiatalt inkább, mert egyrészt nagyobb eséllyel vállalja el kevesebbért, másrészt pedig a számítógépek korában nőtt fel: könnyebben megérti a programokat, meg tudja oldani az egyszerűbb problémákat és folyamatstruktúrát is lehet könnyeben megérti mert egyszerűen ebben nőt fel. A gépírás kábé a kisujjukban van (nem direkt a szóvicc), gyorsírás meg ma már nem egy elvárás.

Arról nem beszélve, hogy ez a generáció már legalább 1 de gyakran 2 nyelvet is tudnak használni munkahelyi szinten gond nélkül

2021. szept. 8. 14:30
 27/28 anonim ***** válasza:

26-os igazad van

(23-as vagyok, és 30 évea fiatal, de sajnos lóg valami a lábam közt ami hátrány)😌

2021. szept. 8. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
És azt hozzatennem hogy a túlórát is szó nélkül elvegzik.. Nagyobb a munkabírasuk. De az nagyon rossz hogy kevesebb pénzért is vállalják a rabszolgamunkat.
2021. szept. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!