Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mennyire ciki, ha állásmegk...

Az mennyire ciki, ha állásmegkereséssel kapcsolatban nem veszem fel a telefont?

Figyelt kérdés
Alkalmi munkán vagyok jelenleg. Esti műszak, ami azt jelenti, hogy nappal alszom, ezért ilyenkor nem tudok telefonhívásokat fogadni. Viszont most jelentkeztem egy ígéretes állásajánlatra, de vélhetően nappal fognak megkeresni engem telefonon, hiszen ők akkor dolgoznak. Mennyire ciki, ha nem veszem fel a telefont, de késő délután visszahívom? Nem fognak komolytalannak megbélyegezni emiatt? Egyébként pályakezdő lennék.

2021. júl. 28. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Véleményem szerint eléggé csökkentenéd az esélyeidet.

Meghallod, ha csörög a telefonod, összekapod magad 10 perc alatt, majd visszahívod. A telefonos interjú nagyjából 5-10 percig tart, utána te is visszafeküdhetsz aludni. Ha ennyit nem vagy képes bevállalni egyszer, akkor nem igazán szeretnéd azt az ígéretes állást.

2021. júl. 28. 18:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy ez lesz. Ez még nem interjú, csak megkeresés lesz, amiben megegyezünk az interjúztatás részleteiről, ha jól gondolom. :)
2021. júl. 28. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen, gáz. Az még elmegy, hogy nem veszed fel azonnal, bármi közbejöhet, de hogy órákkal később kerülsz elő, az egyáltalán nem egy komoly jelentkezőre vall. Ráadásul lehet, azidő alatt, amíg te aludtál, behívtak x másik embert, téged meg meg se fognak már keresni.
2021. júl. 28. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Ha fontos vagy nekik, akkor azért nem csak egyszer fognak keresni, de kettőnél többre ne nagyon számíts. Visszahívni mindenképp javasolt.
2021. júl. 28. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha megjegyzésbe odaírom a beküldő formon hogy délután preferálom a hívást, akkor is kiszűrhetnek miatta?
2021. júl. 28. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

#1 vagyok

Az a baj, hogy nem érted, hogy itt nem te vagy alkupozícióban. Miért nem vagy képes megszakítani az alvásod egy telefonálás miatt? Miért szúrsz ki magaddal? Akarod egyáltalán a munkát?

2021. júl. 28. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Visszahívod és kész, semmi extra nincs ebben
2021. júl. 28. 22:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha mélyen alszom nem biztos, hogy hallom, ennyi a történet. Azért meg nem fogok minden nap 24 órát fent maradni, hogy egy telefonhívásra várjak. De mondom, ez még csak megbeszélés lenne, hogy nekem mikor lenne jó az interjú, stb. A leírás szerint 28 napig tart az előszűrés, ebben a sávban hívnak majd valamikor.
2021. júl. 28. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
44%

Hát én nem tudom én személy szerint amikor munkát kerestem. Volt aki hívott, dolgoztam kb 15 perc múlva hívtam és nem vették fel. 1 óra múlva újra próbáltam és szintén csak csörgött, szóval...

Azóta se tudom,h honnan hívtak.

2021. júl. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!