Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy gazdasági szak mennyire...

Egy gazdasági szak mennyire lenne nekem való, ha olyan munkát akarok végezni, amihez speciális szaktudás kell?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy olyan munkát akarok, ami nem ilyen szervezkedős, ügyintézős, adminisztrációs jellegű irodai munka, hanem ahol gondolkodni kell és szaktudás kell hozzá. (mint pl egy mérnök vagy egy orvos)

Egy évet húztam le eddig gazdálkodási és menedzsment szakon, de megmondom őszintén, hogy úgy érzem, ezzel nem fogok érteni semmihez sem.

Annál meg többet akarok, hogy egy SSC-ben töltögessem az Excel táblázatokat

2021. szept. 3. 04:26
 1/4 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
100%
Menj át alkalmazott közgazdaságtanra. Az elég speciális a területen belül.
2021. szept. 3. 04:44
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

"amihez speciális szaktudás kell"

Tanuld ki a hegesztő szakmát. Elég speciális.

2021. szept. 3. 05:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gazdasági elemző?Én a mérnöki azt tudnám magamnak legjobban elképzelni.Elégé matekos,de elég sok tudás kell hozzá és keresett.Bár csak akkor mondanám ha nagyon érdekel a matematika
2021. szept. 3. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

GM szakot végeztem, megérte elvégeznem.

GM diplomával nemcsak az SSCbe mehetsz és nemcsak az excel feladat vár rád.

Az Excel egy elég hasznos program, sok ember munkáját megkönnyíti napi szinten, időt spórol meg a használójának. Persze azért nem árt ismerni a függvényeket és a funkciókat, nem mindenki tudja megfelelően használni.

Gazdasági diplomával dolgozhatsz multinál, KKV-nál, banknál, biztosítónál vagy a saját vállalkozásodban.

A munkakörből meg rengeteg van, keress rá a job oldalakon (pl. logisztikai, pénzügyi, számviteli, tanácsadói, elemzői).

2021. szept. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!