Egy gazdasági szak mennyire lenne nekem való, ha olyan munkát akarok végezni, amihez speciális szaktudás kell?
Ezt úgy értem, hogy olyan munkát akarok, ami nem ilyen szervezkedős, ügyintézős, adminisztrációs jellegű irodai munka, hanem ahol gondolkodni kell és szaktudás kell hozzá. (mint pl egy mérnök vagy egy orvos)
Egy évet húztam le eddig gazdálkodási és menedzsment szakon, de megmondom őszintén, hogy úgy érzem, ezzel nem fogok érteni semmihez sem.
Annál meg többet akarok, hogy egy SSC-ben töltögessem az Excel táblázatokat
"amihez speciális szaktudás kell"
Tanuld ki a hegesztő szakmát. Elég speciális.
GM szakot végeztem, megérte elvégeznem.
GM diplomával nemcsak az SSCbe mehetsz és nemcsak az excel feladat vár rád.
Az Excel egy elég hasznos program, sok ember munkáját megkönnyíti napi szinten, időt spórol meg a használójának. Persze azért nem árt ismerni a függvényeket és a funkciókat, nem mindenki tudja megfelelően használni.
Gazdasági diplomával dolgozhatsz multinál, KKV-nál, banknál, biztosítónál vagy a saját vállalkozásodban.
A munkakörből meg rengeteg van, keress rá a job oldalakon (pl. logisztikai, pénzügyi, számviteli, tanácsadói, elemzői).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!