Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Élelmiszer nagykereskedelem...

Élelmiszer nagykereskedelem állás?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz munka ez? Olyanok írjanak, akik dolgoztak benne, vagy jelenleg is dolgoznak, esetleg ismernek olyan embert, aki csinált már ilyet. Köszönöm
2021. aug. 31. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
közepesen nehéz
2021. aug. 31. 14:55
 2/8 anonim válasza:
Kitartást és teherbírást igénylő munka. Sokat kell jönni ,menni árufeltöltés ,áru rakodása. De van aki szereti csinálni annak nem annyira nehéz.
2021. aug. 31. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Es mennyit lehet vele keresni, egy muszakban?
2021. aug. 31. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nettó 400 körül kapok, bár én a beszerzéssel foglalkozom nagykernél, nem írtad, te mit akarsz csinálni. Árufeltöltés szinte soha nincs egy műszakban és pótlékokkal, vasárnapival esetleg 300 bruttót megkaphatsz.
2021. aug. 31. 17:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Raktáros pozíció. 1 műszak van
2021. aug. 31. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Pesten br. 300 körül talán, persze ha targonca stb. is kell akkor lehet több. Vidéken szerintem nem adnak ennyit.
2021. aug. 31. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem sok, ahhoz képest, hogy fizikai munka
2021. aug. 31. 22:35
 8/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm vidéken élelmiszer boltban dolgozik és a havi fizetése netto 230 ezer forint. Ráadásul albérletben lakik, ami 80 ezer forint , így marad neki 150 ezer forint a megélhetésre. Kifizeti a csekkeket, utána marad is meg nem is a havi fizetésből.
2021. aug. 31. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!