Élelmiszer nagykereskedelem állás?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz munka ez? Olyanok írjanak, akik dolgoztak benne, vagy jelenleg is dolgoznak, esetleg ismernek olyan embert, aki csinált már ilyet. Köszönöm2021. aug. 31. 11:44
2/8 anonim válasza:
Kitartást és teherbírást igénylő munka. Sokat kell jönni ,menni árufeltöltés ,áru rakodása. De van aki szereti csinálni annak nem annyira nehéz.
3/8 A kérdező kommentje:
Es mennyit lehet vele keresni, egy muszakban?
2021. aug. 31. 16:23
4/8 anonim válasza:
Én nettó 400 körül kapok, bár én a beszerzéssel foglalkozom nagykernél, nem írtad, te mit akarsz csinálni. Árufeltöltés szinte soha nincs egy műszakban és pótlékokkal, vasárnapival esetleg 300 bruttót megkaphatsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Raktáros pozíció. 1 műszak van
2021. aug. 31. 18:48
6/8 anonim válasza:
Pesten br. 300 körül talán, persze ha targonca stb. is kell akkor lehet több. Vidéken szerintem nem adnak ennyit.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem sok, ahhoz képest, hogy fizikai munka
2021. aug. 31. 22:35
8/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm vidéken élelmiszer boltban dolgozik és a havi fizetése netto 230 ezer forint. Ráadásul albérletben lakik, ami 80 ezer forint , így marad neki 150 ezer forint a megélhetésre. Kifizeti a csekkeket, utána marad is meg nem is a havi fizetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!