Milyen a dm-ben dolgozni?
Figyelt kérdés
Valószínű ott fogok dolgozni heti 30 órában. Első munkahelyem lesz. Mennyire megterhelő? Minden érdekelne. Tudom, hogy nem egy álommeló, de több mint 1 éve keresek munkát, és ez talán meglesz. 21/L2021. aug. 27. 17:42
1/16 anonim válasza:
Kasszás voltam, én szerettem. Oda kellett figyelni, melyik gomb melyik kedvezmény, mert nem volt rájuk írva és van vagy 10. Egyszer elbasztam egy 60 ezres vásárlásnál, azóta nem dolgozom ott.
2/16 anonim válasza:
1 év alatt egy dm-et sikerült találnod? lol
3/16 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm! #2 igen képzeld el rengeteg helyre küldtem önéletrajzot, nem csak eladó pozícióra, és még választ sem kaptam! Pedig nincs sz*r végzettségem! Tudod nem mindenki olyan szerencsés h suli után egyből felveszik!
2021. aug. 27. 21:14
4/16 anonim válasza:
nem tudjuk, hogy mi van az önéletrajzodban
persze bármilyen munka jobb, mint a semmi
5/16 A kérdező kommentje:
Mi lenne benne? A végzettségem plusz szakmai gyakorlat, mivel még nem dolgoztam
2021. aug. 29. 16:04
6/16 anonim válasza:
hát mondjuk a nyelvismeret, mert az is elég fontos
sokat lehet tanulni a nem álommelókból is, már ha egyáltalán ez volt a cél, hogy a kereskedelemben dolgozz, és nem csak úgy odasodródtál, mert nem volt már ötleted
egyáltalán mi az a munka, amit végeznél, hogyha te választhatnád ki?
mert a "mindegy, csak fizessenek" hozzáállással le lehet dolgozni egy életet, nem fog berepülni az ablakon a jó meló
7/16 A kérdező kommentje:
Nyelvismeretem egy minimális angol. De az tényleg olyan minimális hogy felesleges beírni. Érettségim van plusz szakmám (ügyviteli titkár) a szakmámban szívesen dolgoznék, meg egyébként sok olyan munka érdekel ahova kell a nyelvtudás
2021. aug. 29. 20:41
8/16 A kérdező kommentje:
…de ugye a nyelvtudásom azt inkább hagyjuk
2021. aug. 29. 20:41
9/16 anonim válasza:
Mi gátol meg benne, hogy megtanulj angolul legalább középszinten?
3-4 hónap alatt le tudod. Nehéz felfogás esetén 6-7 hónap
10/16 anonim válasza:
Ha napvégén kasszahiány van akkor 125%-kal vonják le a béredből amit alá is írsz. Elég húzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!