Elsősorban férfiaktól kérdezem: akinek csak érettségije van, de se szakma, se diploma, az mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 17:49
31/79 anonim válasza:
És hogyan lesz a napi 28 ezer forintból hó végén 600 ezer? Úgy, hogy 20 napot dolgozol. Én meg 18 napot és nem kell megszakadnom.
32/79 anonim válasza:
Beszarok rajtuk! :D Fizikai melóval kényelmesen! havi nettó 5-600 ezreket keresnek. :D
33/79 anonim válasza:
Többnyire alja betanított munkákkal. De ha eladható vagy és rátermett akkor így is többet tudsz keresni mint a minimálbér, vagy még annál is sokkal többet de ahhoz már tényleg szerencse is baromi jó önmarketing szükséges. Ami azért valljuk be az ilyen embereknek nem az erőssége...
34/79 anonim válasza:
31-es: Amit én rtam az úgy is van. Én megkeresek ezzel a kamionpakolással annyit amennyit irtam. És nekem se kell megszakadni. Ez a 28 ezer a legkevesebb. Ennél többet keresek naponta vagy kevesebbet de átlagban jön ki a 28 ezer egy napra. Viszont ahogy már irtam gyárban nem adnak meg ennyit betanitott munkáknál és a legtobb cég sem ad meg ennyit sehol még azoknak sem akiknek van szakmájuk és abban dolgoznak. ÉS azt is irtam hogy ilyen helyekre a bejutás kapcsolatok nélkül kb. lehetetlen. Mindenki szeretne ennyit keresne szakmát nem igénylő és nem megterhelő munkával ennyit azért nehéz bekerülni de ha lesz üresedés akkor szolok majd ha érdekel.
35/79 anonim válasza:
Köszönöm, de én nem akarok kamiont pakolni. Örülök neki, hogy jól keresel vele, de annak is örülnék, ha elhinnéd lehet gyárban is ennyit keresni gyártósoron. Csak ilyen helyeken nem annyiból áll a munka, hogy megnyomok két gombot, hanem értelemnek is kell lenni az emberekben, legalább egy érettségi. Mert odafigyelős és nagy összpontosítást igényel a gyártás. cserébe kiemelkedő bért kapunk és megbecsülést. (havi nettó 400 ezer + túlórák). Kevés ilyen gyár van az országban valljuk be. 32-es meg szimplán irigy, de sok ilyen van aki irodai vagy mérnöki munkával sem keres meg ennyit diploma mellett...Nekik elképzelhetetlen a fizikai munka, mert lusták vagy egyáltalán nem is dolgoznak.
36/79 A kérdező kommentje:
Én jelenleg nettó 300-350-nek is nagyon örülnék. Olyan munkával ami azért belefér egy havi 180 órás munkakeretbe
2021. aug. 30. 15:45
37/79 anonim válasza:
Audi pl. ezeket a feltételeket tudja teljesíteni. Van is most felvétel oda.
38/79 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom. Itt csak ótvar gyári melókat találok, téynleg ami 3 műszakra is 160-200 között fizet.
2021. aug. 30. 15:50
39/79 anonim válasza:
Győrben is átlag ennyit fizetnek.
40/79 anonim válasza:
39: Audi nettó 300-at kifizeti túlórák nélkül csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!