BME-GPK vs BME-KJK? Melyik diploma mire jó, mivel foglalkozik egy mérnök?
Elhelyezkedes szempontjabol mindketto jo, a mernoki vegzettsegek altalaban keresettek az egesz vilagon.
De azt ajanlom probalj meg kicsit tobbet megtudni errol az egeszrol. A mernoki tanulmanyok nem egyszeruek, a legnehezebbek kozott vannak, es ha megsem erdekel az egesz akkor kinszenvedes.
Szia!
Én jelenleg a gépész karra járok. Nagyon sok olyan ismerősöm van (vagy hallottam sokakról), hogy átjött a KJK-ról, mert el van öregedve az egész és kegyetlenek. Pár tárgyat elfogadnak, de van amit pótolni kell. Szóval szerintem, ha képzési minőséget nézünk, a gépész jobb.
Továbbá, ha mégis nagyon szeretnél specifikusabban járművekkel vagy a közlekedéssel foglalkozni, akkor elmehetsz Msc-re is oda. Gépész Bsc és Járműmérnök Msc úgy tudom sima, de fordítva sok pótolni valót elvár a GPK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!