Elsősorban férfiaktól kérdezem: akinek csak érettségije van, de se szakma, se diploma, az mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 17:49
21/79 anonim válasza:
Lehetséges az a bér.
Ha magas embernek bent van a lukában.
22/79 anonim válasza:
22: Ne magadból indulj ki!
Kérdező: Az egy dolog, hogy a legszarabb gyárakba jelentkeztél...
23/79 anonim válasza:
22
Nekem van végzettségem a jó fizetéshez :)
24/79 anonim válasza:
Rendszergazda vagyok.
Gyárban kezdtem el dolgozni, voltam laptop szervizes, telefonközpontban aki felveszi a telefont majd idővel a telefonrendszert tartottam karban és végül addig kaptam az extra feladatokat míg az IT részlegre nem kerültem szerverszoba üzemeltetéshez.
25/79 anonim válasza:
Na megérkezett a 450k-s gépkezelő kamutroll. Amúgy ő nem gépkezelő, hanem gyártástechnológus, ami kb minden helyen diplomás pozi. Már ha egyáltalán hihetünk a troll beböfögéseinek, mert nyilván csak azért írkál minden ilyen kérdés alá hogy provokáljon.
26/79 anonim válasza:
25-ös: Vagy azért mert napi 12 órát dolgozik heti 6 napban és úgy valóban meglehet a 450 ezer. Amúgy én érettségivel vagyok kamionszedő és pakoló de ide nehezen lehet bekerulni. Én is véletlen találtam és én vagyok az akié a felelősség az hogy hozzon embereket mert 3 főben kell pakolni az egy csapat. A fizetés meg egy kamion után inkább le se írom olyan jó és napi 4 kamion után neg kiemelkedően jó. Nem írom le a pontos összeget de átlagban havi nettó 500-600 ezer forintnál kevesebbet nem viszek haza.
27/79 anonim válasza:
26: Ha kamionrakodásért ennyi pénzt viszel haza, akkor miért lehetetlen szerinted nettó 500-at hazavinni 4 műszakban? 200 óra munkáért?
28/79 anonim válasza:
25: Milyen jó, hogy te jobban tudod már mi a munkaköröm. Gyártástechnológus az a...... ....., az! Nem kicsit vagy szánalmas.
29/79 anonim válasza:
27es: nem lehetetlen de ha kiszámolod akkor az nettó 2500 Ft/óra a 200 órára az 500 ezer Ft. Amit valljuk be egy sima gyári melósnak egyszerűen nem éri meg kifizetni mert a multik ilyenek. A kamionrakodas amit én csinálok az teljesitmenyben van egy konténer után kapok kb.7-10 ezer forintot és egy konténer ha valaki ügyes kipakolja másfél óra alatt. Ha ezt beszorzod napi 3-4 kamionnal az 28 ezer Ft kb. És csak max 5-6 órát dolgoztam. Azért nehéz ide bekerulni.
30/79 anonim válasza:
Aha értelek. Szóval higgyem el, hogy te annyit keresel, de te nem hiszed el, hogy én ennyit keresek. Világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!