Most akkor mi az igazság külfölddel kapcsolatban?
Na igen, Kérdező, ebből látszik, hogy egyszerű vagy, mint a faék. Nem neked való a vállalkozás. Menj Berlinbe mosogatni, aztán kész.
Kiépíted az ügyfélköröd, számolsz mondjuk a biztonság kedvéért +-20% mozgással és már van is egy számod... Ezt mégcsak pénzügyi tudás nélkül is megtudod tenni. Ha KATA-s vállalkozó vagy, az azért nem egy vagyon. Én úgy látom, hogy körmösként azért lehet jól élni itthon is. Ha kell, ki lehet tanulni hozzá más szakmákat (pedikűrös, kozmetikus, masszőr, stb.), amivel lehet ügyfélkört bővíteni. Az én kozmetikusom pl. mindent is tud. Nekem kényelmes, hogy nem kell 4 különböző emberhez mennem attól függően, hogy éppen milyen szolgáltatásra van szükségem. Persze több pénzt is hagyok nála havonta, mintha csak arckezelésre járnék hozzá.
Az a baj, hogyha nincsenek terveid, akkor külföldön is csak toporogni fogsz. Találd ki mit szeretnél elérni és ezt hogyan. Ha itthon van pontos képed, dolgozz ki egyet külföldre is, majd hasonlítsd össze a kettőt és már látod is, hogy neked megéri-e külföldre menni.
Bangladesh vagy Ausztria?
Mindegyik külföld.
Mégis, mit értettél 'külföld' alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!