Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor mi az igazság...

Most akkor mi az igazság külfölddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kérdésem az, hogy szerintetek megéri külföldre menni dolgozni úgy általában véve + a jelenlegi helyzetben?(covid) Van aki szerint kint sokkal jobb, de olyan is van, aki azt mondja, hogy aki itthon nem boldogul, külföldön sem fog.Mi az igazság? Nekem személy szerint nagyon elegem van belőle, hogy itthon nem találok normális munkát, ha mégis, éhbérért dolgoztatnak és nem jutok egyről a kettőre. Olyanok véleményét várnám, akik dolgoztak külföldön.

2021. aug. 27. 22:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De én most külföldöt kérdeztem. Nemtudom kint milyenek a lehetőségek, de itthon biztos nem éri meg vállalkozni, de a jelenlegi helyzetben(covid) lehet még külföldön se, mert minden bizonytalan.
2021. aug. 28. 09:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy itthon jelenleg állami támogatás sincs kezdő vállalkozóknak. Rögtön az elején kifizeted egy albérlet árát, aztán örülhetsz ha fél év múlva megtérül.
2021. aug. 28. 09:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még közelítőleg sem készítettél üzleti tervet egy KATA vállalkozásra szalonban hely bérléssel, nem pedig komplett albérletet fenntartani kft-ként.
2021. aug. 28. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem lenne jobb külföldön sem.
2021. aug. 28. 19:47
 15/22 A kérdező kommentje:
13-as ha olyan baromi könnyű vállalkozást nyitni, magyarázd el kérlek, hogy kell. Csakmert, hogy itthon ellehetetlenítik a kezdőket, az tény.
2021. aug. 28. 21:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Üzleti terv..hogy számoljam ki, hogy hány vendég téved be az utcáról? De egy barom vagy..
2021. aug. 28. 22:00
 17/22 A kérdező kommentje:
14-es, jah, mert én annyira hülye vagyok és ezt te annyira tudod.:D
2021. aug. 28. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Na igen, Kérdező, ebből látszik, hogy egyszerű vagy, mint a faék. Nem neked való a vállalkozás. Menj Berlinbe mosogatni, aztán kész.

2021. aug. 28. 22:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Kiépíted az ügyfélköröd, számolsz mondjuk a biztonság kedvéért +-20% mozgással és már van is egy számod... Ezt mégcsak pénzügyi tudás nélkül is megtudod tenni. Ha KATA-s vállalkozó vagy, az azért nem egy vagyon. Én úgy látom, hogy körmösként azért lehet jól élni itthon is. Ha kell, ki lehet tanulni hozzá más szakmákat (pedikűrös, kozmetikus, masszőr, stb.), amivel lehet ügyfélkört bővíteni. Az én kozmetikusom pl. mindent is tud. Nekem kényelmes, hogy nem kell 4 különböző emberhez mennem attól függően, hogy éppen milyen szolgáltatásra van szükségem. Persze több pénzt is hagyok nála havonta, mintha csak arckezelésre járnék hozzá.

Az a baj, hogyha nincsenek terveid, akkor külföldön is csak toporogni fogsz. Találd ki mit szeretnél elérni és ezt hogyan. Ha itthon van pontos képed, dolgozz ki egyet külföldre is, majd hasonlítsd össze a kettőt és már látod is, hogy neked megéri-e külföldre menni.

2021. aug. 29. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Bangladesh vagy Ausztria?

Mindegyik külföld.

Mégis, mit értettél 'külföld' alatt?

2021. aug. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!