Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miutan lejart a gyedem es nem...

Miutan lejart a gyedem es nem tudok vissza menni dolgozni, fel kell, hogy mondjak? Vagy mi tortenik a tovabbiakban?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 11:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Es mihelyst talalok masik munkahelyet, akkor kell felmondanom? Vagy mellette elmehetek 8 oraba dolgozni? Nem tervezunk tobb gyereket.
2021. aug. 24. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Lehet félreertheto 1-2 dolog, de a leirasodbol nekem úgy jött le nem fogsz másik munkahelyet sem keresni.

Ha viszont lesz másik munkahelyed, és nincs megszakítás, akkor majd járnak az ellátások.

2021. aug. 24. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Megint én

Megtarthtod ezt a munkahelyet is, de az fontos, hogy írd alá a fizetésnélküli szabadság igénylőt a gyerek 3 éves koráig.

Ha lesz új munkahelyed, akkor bejelentési kötelezettséged van a régi mhely felé.

Lehet 8 órában dolgozni már gyed mellett is

2021. aug. 24. 13:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha megszuntettem a munkaviszonyom, felmondasi idot kerhetnek? Koszonom az eddigi valaszokat!!!
2021. aug. 25. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Van a szerződésedben kikötve felmondási idő? Ha igen, mennyi?
2021. aug. 25. 11:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Aztan sikerult vegre elernem oke telefonon!😀 Mindenkinek koszonom!!!
2021. aug. 25. 14:12
 17/18 A kérdező kommentje:
*oket
2021. aug. 25. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha megszuntettem a munkaviszonyom, felmondasi idot kerhetnek?"

A munkaviszonyt csak úgy nem tudod megszüntetni, maximum felmondod.

A felmondási idő egyik oldalról sem kérés dolga, hanem törvény írja elő.

Az akkor is van, ha a szerződésben erre külön nem tértek ki.

A munkáltató a felmondási idő munkával történő eltöltésétől tekinthet el adott esetben, ha akar. Egy dolgozói felmondás esetén ez rá nézve nem kötelező.

2021. aug. 26. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!