Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetek sikeres álláske...

Hogyan lehetek sikeres álláskereső?

Figyelt kérdés

A normális munkahelyekre meg ahol lehet fejlődni meg jobb fizetést elérni oda nem vesznek fel. ÉS hiába mert én nem tudok versenyezni azokkal akik már középsuliban is 3 nyelvtudással rendelkeznek. Én 28 éves vagyok és angolul és csak kicsit beszélek pedig azt tanultam de nincs sajnos nyelvérzékem. Aztán rengeteg ember jár mesterképzésekre meg ide meg oda és velük sem tudok versenyezni. Viszont lassan már más munka nincs ami érettségit követel meg oda is diplomást vesznek fel de azokból is a legjobbakat pláne jól fizető munkákra. Oké lehet mondani hogy képezze magát az ember de ezek mind pénzekbe és időkbe telnek és az se garancia hogy fel is veszik utána az embert. A szakmám amúgy pénzügy területén van de dolgoztam gyárban is meg raktárosként is mert máshová nem vettek fel. Viszont egyik helyen sem kaptam normális fizetést ami 200 ezer Ft felett lett volna. Pénzügyi szakmám van azon belül is elvégeztem egy könyvelőit is próbálkoztam egyéni vállalkozással de sikertelenül mert nem voltak ügyfeleim.

28/F

2021. aug. 23. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen, hogy nincs nyelvérzéked. Nekem akkor nem volt érzékem a fizikához. Szar voltam belőle, de nem is fektettem bele energiát. Kényelmesebb, hogy “nincs érzékem.”

Viszont nyelvet, diplomát nem igénylő irodai munkánál sem fogsz nagyon jobban keresni, mint a raktárban. Nálunk mondjuk a targoncások 300 nettót megkeresnek.

2021. aug. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!