Szerintetek miért ilyen kevés még mindig a magyar fizetések?
Programozó vagyok alapszakos villamosmérnök diplomával, angol felsőfokúval és 5 év után (lustaság és kényelmesség okán) még mindig az első munkahelyemen léve keresek nettó 550-et.
Azt sem lehet mondani, hogy ehhez gazdagnak kell lenni, mert állami támogatott szakra jártam és kollégiumban éltem az egyetemista éveim alatt maximum havi 100 ezer forintból, és visszanézve elég csóró családból jövök. Csak volt eszem tanulni és volt eszem piacképes szakmát választani. Igen, már felvételikor azt néztem mivel lehet sokat keresni. És nem, nem "égtem ki", mint szokták kamuzni, hogy miért ne pénz alapján válassz szakmát.
28/F
" 20 éve dolgozol netto 200-ert es az allamot okolod?"
Nettó 200-ért??? SOSE KERESTEM ANNYIT!! Bruttó 230-at kapok jelenleg és ez életem eddigi csúcsa.
" Tanulni kell,"
Kösz, 2x elvégeztem az ELTÉT, tanultam én eleget.
Piacképes dolgot kellene tanulni...
20 év...
Veled van a baj.
Ennyi idő alatt fizetést lehet 6szorozni. És mielőtt ezt soknak mondaná valaki, elég megneznem a környezetem akik szintén 6 éve vannak a munkaero piacon, más nem állt meg 950nel, sokak már milla felett keresnek mert reagálnak a piac mozgasaira és ha kell váltanak munkahelyet. Nem ülnek bele a langyos vízbe.
"amik annyit ernek hogy egy dohanyboltba tobbet keresnek 8 altalanossal masok :)"
AZ lehet de engem nem késelnek halálra a kokkeró indiánok miközben kirabolják a boltot (megtörtént eset) nekem nem kel tűrni a sok egybites gyökeret, nekem ki lehet venni a szabit stb....
2semmivel nem vagy egy dohanybolti elado elott :)"
de , mert ő a temetőben van, késsel a mellkasában én meg nem.
Ld hírek.
"0 elvesztegetett eved van"
Jajajajjajajj, hagyjuk már. Miért ha nem itt lettem volna 20 évig akkor hol? Akkor 20 éve az utcát söpörném? Örülhetek hogy ide is kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!