Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akinek nincs erzeke a szamolas...

Akinek nincs erzeke a szamolashoz az inkabb ne menjen olyan helyre dolgozni, ahol penzzel kell foglalkozni?

Figyelt kérdés
Egy 500 ezer fos telepulesen elek, ahol a postara keresnek embert.
2021. aug. 17. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
500 ezer fős település? Hol élsz, Pozsonyban?
2021. aug. 17. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Telepules... Hat ha azt vesszuk new york meg tokio is telepules...

Nade, a postan is es mashol is van szamologep, es nyugodtan nyomikalod a gombokat...

2021. aug. 17. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálok pénzzel dolgozni és ezért nem is csinálom.

Oké a pénztárgép mindig kiírja mennyit adj vissza de nagyon könnyű hibázni. Hidd el nem olyan jó érzés mikor hiányzik a kasszából 2-3 napi munkabérednek megfelelő összeg amit le is vonnak.

Ismerős már járt úgy, hogy 2 ezres helyett 20 ezrest adott vissza, mert hatalmas sor volt és pörögni kellett.

2021. aug. 18. 10:49
 14/16 Hintalow ***** válasza:
57%

Azèrt a számìtógèpek korában már szerintem nem nagyon jelent problèmát.

Èn sem szeretek fejben számolni, nem is nagyon szoktam, aztán kontroller vagyok bankban :D

Majd az excel kiszámolja a jelmondatom :)

2021. aug. 18. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kockázatos.

A Lindlnél jelentkezett a lányom pénztarosnak, elég komoly matek teszt volt a beugró.

2021. aug. 22. 16:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó az, ha semmi érzéked nincs hozzá. Majd a gép kiszámolja, na ja.

Egyetemen tanítok, egy csomó srác is így van vele.

Csak, ha melléüt, és egy abszurd hülye szám jön ki, simán beírja eredménynek, mert nincs olyan "vészcsengő", hogy az mégsem LEHET jó.

Nálam ez olcsó, mert max kiröhögjük, vagy levonok egy pontot, de munkahelyen sajna a kártérítés nem kerülhető el. Az nem olyan poénos.

2021. aug. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!