Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az emberek miért foglalkoznak...

Az emberek miért foglalkoznak azzal, hogy kinek mennyi a fizetése?

Figyelt kérdés

Az éretségi után nem vártam sokat, kb. 2 hónap után már munkát kerestem. Kaptam is egy lehetőséget egy cégnél beosztott munkásként, mivel jó fizetést ígértek nem sokat gondolkoztam, elvállaltam a munkát, hiszen elkell valahol kezdeni és nagy szükségem volt a pénzre.

Viszont külsős cégen keresztül dolgoztam nem cégesként, így nem ugyan azokkal az esélyekkel indultam, mint a többi munkás, hiszen jóval több volt a fizetésem és ezt a többiek nagyon jól tudták.

Szivattak is nem is kicsit. Amíg a többi nő a fizikumához megfelelő munkát kapott nekem nő létemre 30 kg-os zsákokat kellett emelgessek kb. 1 héten át ez volt a feladatom. A férfiak nagy része csak nevetett és gúnyolódott, sőt még a csoport vezető fejét is tele beszeléték. 167 cm vagyok és 59 kg. Nem igazán nekem való munka volt, de tényleg nagyon kellett a pénz. Többet is kerestem igaz mint a férfiak nagy része, de ezt igazságtalannak tartom, hogy nő létemre így szivassanak.

A munka végére már annyira fáradt voltam, hogy otthon csak egy forró zuhanyt vettem és reggelig csak aludtam. Az étkezőbe pár nő odaült mellém és kérdezősködtek én illedelmesen bemutatkoztam és már egyből tudták, hogy ő az új csaj, aki sokkal többet keress náluk.

Jól meg is szidtak az életükről beszéltek, hogy nekik mennyire nehéz én meg csak mosolygok és minden a nyakamba hullik!

Ez nem igaz, hiszen mindennap megdolgozok érte! Összebeszéltek és minden "sz@r" melot velem végezettetek el. Az volt a mottójuk, hogy csak annyit dolgoznak amennyi a fizetésük! Ez milyen hozzá állás? Én úgy érzem, hogy abban a 6 hónapban, amit ott töltöttem minden magamtól telhetőt megtettem és szerintem jól végeztem a munkámat, hiszen arra panasz nem volt. Most jelenleg egy tiszta helyen dolgozok, rendes, tisztelet tudó kolegákkál igaz egy kicsivel kevesebb a fizetésem, de legalább jól érzem magam a bőrömben és a ledolgozott 8 óra után nem érzem magam úgy mint egy zombi.

2021. máj. 22. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Az emberek irigyek tudnak lenni.
2021. máj. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!