Kapunyitási pánik vagy csak elvagyodas a materialista mókuskerétől?
Figyelt kérdés
26 eves vagyok, mester diploma félév múlva várható már elkezdtem dolgoznia. jó szektor, normális fizetés (persze közel sem annyira jó, mint az okj szakmunkások milliós keresetei) lehet epitgetni a karriert. de szoktam arra gondolni, hogy most életem végéig azt az x százezer forintokat megkeresem, a napon nagyrészt munkával töltöm egy retek irodában, de hol ebben az a nagy izgalom? beszélek nyelveket, úgy el tudnám magam képzelni valami szigeten a Karib tengeren szorfoktatokent pl. Csak attól tartok a megfelelesi kényszer erősebb: munka pénz hzasság stb stb, inkabb a hátamra vennék egy táskát es elindulnek világgá2021. aug. 15. 03:23
21/23 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2021. aug. 26. 08:29
22/23 anonim 

válasza:

#19: Itt a válaszok pontozása nem hasznosság, hanem személyes preferencia alapján történik. Szóval hidegen hagy, hogy lepontozol, mert nem azt a váalszt kapod/megerősítést, amire vágysz. A hasznosságát pedig nem tudod elvonatkoztatni ettől.
De továbbra sem sikerült megmagyarázni miben nem volt igazam, szóval tényleg felesleges erőlködni.
23/23 A kérdező kommentje:
valóban felesleges az erőlködésed, mégis visszajársz. a hazugságaidról meg annyit, hogy senki válaszát nem pontoztam sem pozitív, sem pedig negatív irányban, így a 0%-aid a laikusok véleményét tükrözik, de nyugodtan magyarázkodj még :)
2021. aug. 26. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!