Ki vállalna közületek olyan munkát, ahol hétfőtől-péntekig reggel 6-tól este 10-ig kell dolgozni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősünk így tolja, és kb. 300 ezret kap nettóban havonta... 🙂2021. aug. 13. 20:51
21/29 anonim válasza:
20-as, nyomtam neked egy zöldet azért. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben😂😂😂
18#
22/29 anonim válasza:
Ezzel el is ismerted, hogy igazam van, köszönöm.
23/29 anonim válasza:
22-es, hidd el, nekem úgy is jó😂
Hol állok le vitatkozni te. 😂
18#
24/29 anonim válasza:
23: Foglalkozz már a munkáddal, ha annyira jól megfizetik kérlek!
25/29 anonim válasza:
Nem én kezdtem, olvass vissza gyíkarc. Különben is vasárnap van. Én péntek délben bezártam az irodámat😂.
Próbáltam értelmesen, de hát.... 😂
27/29 anonim válasza:
Kit érdekel ki voltál? Irodádat bezártad húúú... Én meg a gyáram nyitom meg holnap gépész!
28/29 anonim válasza:
27-es gyíkarc, nyomtam a zöldet az összes kommentedre! ha már se pénzed, se diplomád, se jó állásod nincs, legalább ennyid legyen:)
látod milyen kevés elég a boldogságodhoz:)
23# voltam.
29/29 anonim válasza:
Eléggé tévedésben vagy. Lehet csak magad jellemezted az más
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!