Ha Corvinuson szerzek diplomát, azzal el tudok majd helyezkedni vidéki kisvárosban is?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 19:32
1/7 anonim válasza:
Persze, nem számít hol végzel, csak a családfát nézik.
3/7 anonim válasza:
Hát Corvinusost, innentől kezdve már lényegtelen milyen terület. Az egyetem neve garancia a minőségre és a hozzáértésre. Ja nem..
4/7 anonim válasza:
Szerintem szakmán belül nagy eséllyel nem vagy csak olyan helyen, ami szakmailag nem túl kielégítő. Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy amire egy fiatal vágyik (pl. tanulási és fejlődési lehetőség, kihívások, új problémák, inspiráló közeg stb. ) azt inkább csak nagyobb városokban kapja meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Én inkább nyugalomra és létbiztonságra vágyom. Azért is költöznék vissza vidékre. Veszek egy olcsó kis falusi házat, ahol elleszek az életem végéig.
2021. aug. 14. 17:46
6/7 anonim válasza:
Ha ez a terv, akkor viszont ne a diplomádban gondolkozz, azt nem nagyon fogod tudni hasznosítani.
7/7 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2021. aug. 16. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!