Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elakadt az állásinterjú a...

Elakadt az állásinterjú a 230.000-es bruttó bér meghallásakor? ez milyen már?

Figyelt kérdés

Állásinterjú voltaképp mindenen túl vagyunk mi az állás mi a végzettségem, felvennének minden szép, oké majd a bér kérdése...

mondom bruttó 230.

Hát ők annyit nem tudnak fizetni.

Mondom bruttó 230 nem nettó!

értik értik de ők annyit nem tudnak.

Nem kérdeztem meg ha ennyit nem tudnak adni Pesten teljes állásra mégis mennyit tudnának adni.

Elköszöntem.

ez milyen már? Bruttó 230 is sok??

2021. aug. 8. 08:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
21es te miről beszélsz? Én voltam benn postán és megkérdeztem, volt felvétel és nettó 133 ezret ajánlott!! Itt Pesten
2021. aug. 8. 17:00
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Jah az lehet hogy a rokonodnak 3 gyereke van, azért kap többet, egy egyedül állónak 133 e nettót adnak! Másik meg aki informatikus persze hogy más bért kap én az egyszerű postásokról beszélek és azokról akik egyedül állók nem 2 vagy 3 gyerekkel!!!!! A kérdező sem gyerekes ezért xar a bére is
2021. aug. 8. 17:04
 33/48 anonim ***** válasza:
67%

“ A kérdező sem gyerekes ezért xar a bére is”

Azert uljunk forditva a lovon. Azert szar a bere, mert nincs semmilyen tudasa, amivel ennel tobbert alkalmaznak.

2021. aug. 9. 01:08
 34/48 anonim ***** válasza:
5%
Igen sok amit kérsz, irrealis, egyszerűen nem ér ennyit a tudásod, képzés tovább magad és akkor te is kereshetünk majd ennyit.
2021. aug. 9. 07:29
 35/48 anonim ***** válasza:
58%
Ti honnan az any.átokból tudjátok milyen a tudása? Ismeritek tán személesen?
2021. aug. 9. 15:35
 36/48 anonim ***** válasza:
90%

Átérzem, diploma és felsőfokú angollal legutóbb kivertem a biztosítékot a bruttó 300-350-es igényemmel, de én azért tegyem tönkre az egészségem a műszakozással jókedvűen. (hotel recepciós interjún volt ez....)

Nos mondanom sem kell, hogy leráztak rendesen. Pedig szerintem keveset is kértem, mert ez Budapesten semmi, csak én pont olyan családi helyzetben vagyok, hogy ennyiből eltudnék lenni kényelmesen, de még ezt sem akarják megadni sok helyen. (igények munkáltató oldalról meg az egekben)

Szomorúak az itthoni állapotok.

2021. aug. 9. 20:41
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
36os: németül nem tudz véletlenül? A cégünknél most keresnem német-angolosokat. Angolból B2 elég, de németből kell a C1. Sok embert keresünk most. 350 nettó megvan+cafeteria. Irodai munka, home office van. (Tudom, vkiknek itt a gyakorin ez kevés, de sztem meg lehet belőle élni, és nyaralásra is jut). Jó volna, ha jelentkezne vki, mert már emberhiányban vagyunk... 😒😔
2021. aug. 10. 08:27
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
37. Kamu, betanított munkára ennyit nem adnak
2021. aug. 10. 11:13
 39/48 anonim ***** válasza:
86%
36os: én is ezt csinálom, és ennyit kapok. Fehéren. Lehez, hogy ez neked betanított munka. Bizonyos értelemben igen. (IT-s terület, de IT végzettség nem kell hozzá. Arra valóban betanítunk) Angol középfok+német felsőfok kell hozzá. És keressük az embereket, emberhiányban vagyunk. 37es voltam. És nem,nem kamus munkahelyen dolgozok. Tele van ilyen és hasonló jellegű munkahelyeket kínáló cégekkel Budapest. (Ezért is nehéz embert találni...)
2021. aug. 10. 13:44
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, 38asnak szólt az utolsó válaszom.
2021. aug. 10. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!