50 napból 20 bejelentett nap, mit lehet tenni?
Alkalmi munkavallalassal dolgoztam, ugye csak napi bejelentessel vettek fel.
3 es fel hónap alatt 20 bejelentett napom volt, pedig 2nap melo, 2nap szabad felallasban voltam.
Mit tudok tenni, hiszen szükségem lett volna a 30napra a munkaugyi hivatal felé?!
Kerestem az ugyfelkapun a napi bejelentest, de nem találtam.
Esetleg az nem jutott eszedvbe, hogy rendes allast keress es ne az fhtre gyurj?
Gondolom dolgozni nem akarsz.
Te nagyon okos, dolgozom mar jó pár éve, minden nap, sőt volt mikor 3 munkahelyem volt, de 2 zsinórban állandóan!
Neked az nem jutott eszedbe, hogy senki nem akar bejelenteni, mkit csak napi bejelentessel vesznek fel? Ezt a lehetőséget az állam adta a kezükbe, ugyhogy őket kérdezd meg az emberek nagy százaléka miért igy dolgozik?! A 22 ezerrel kitorolheted a valagadat, nem hinném, h bárki is arra gyúr!
Keress normális munkahelyet. A napi bejelentéseknek korlatja van.
Erdekes, az en varosomban, 11000fos, minden munkahely rendes bejelentésu. Maximum a kifejezetten alkalmi munkak nem.
Ki tart vissza hogy normalis allasod legyen es a tbt se magadnak kelljen fizetni?
A te városodban lehet, az enyémben nem! Itt adnak 7-800 ft-os órabért,ha tetszik-tetszik,ha nem-nem! Bejelenteni meg a Bosch és társai jelentenének,rabszolgamunkára,nettó 140-ért 4 műszakba! Ezt aztán nevezem, ez karrier! :D Ja..nem!
A másik:Ismerek nem egy embert akit bejelentettek a munkaügyi támogatásért,mikor lejár a 6 hónap kicsinálják, hogy magától mondjon fel, így nem kell visszafizetniük a támogatást! Erről ennyit!
Tb-t nem kell fizetnem így sem!
Ja mert lehuzod az fhtvel az orszagot. Bszd meg a 22800ftot..
Komoly ember vagy hogy erre a segelyre gyursz meg az alkalmi munkakra..
Eloskodo.
Nálunk a gyárba szokott jönni szinte minden napra 3-5 EFO-s.
Eddig is az volt a véleményem, hogy nagyon gyengék és azért nem találnak normális munkát, mert sehova nem veszik fel őket a saját hibájuk miatt.
Te nagyon buta vagy, kár rád egy betűt is pocsèkolni! 🤦♀️
Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!