Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 50 napból 20 bejelentett nap,...

50 napból 20 bejelentett nap, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Alkalmi munkavallalassal dolgoztam, ugye csak napi bejelentessel vettek fel.

3 es fel hónap alatt 20 bejelentett napom volt, pedig 2nap melo, 2nap szabad felallasban voltam.

Mit tudok tenni, hiszen szükségem lett volna a 30napra a munkaugyi hivatal felé?!

Kerestem az ugyfelkapun a napi bejelentest, de nem találtam.

2021. aug. 5. 08:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg az nem jutott eszedvbe, hogy rendes allast keress es ne az fhtre gyurj?

Gondolom dolgozni nem akarsz.

2021. aug. 6. 06:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Te nagyon okos, dolgozom mar jó pár éve, minden nap, sőt volt mikor 3 munkahelyem volt, de 2 zsinórban állandóan!

Neked az nem jutott eszedbe, hogy senki nem akar bejelenteni, mkit csak napi bejelentessel vesznek fel? Ezt a lehetőséget az állam adta a kezükbe, ugyhogy őket kérdezd meg az emberek nagy százaléka miért igy dolgozik?! A 22 ezerrel kitorolheted a valagadat, nem hinném, h bárki is arra gyúr!

2021. aug. 6. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Keress normális munkahelyet. A napi bejelentéseknek korlatja van.

Erdekes, az en varosomban, 11000fos, minden munkahely rendes bejelentésu. Maximum a kifejezetten alkalmi munkak nem.

Ki tart vissza hogy normalis allasod legyen es a tbt se magadnak kelljen fizetni?

2021. aug. 6. 09:24
 14/17 A kérdező kommentje:

A te városodban lehet, az enyémben nem! Itt adnak 7-800 ft-os órabért,ha tetszik-tetszik,ha nem-nem! Bejelenteni meg a Bosch és társai jelentenének,rabszolgamunkára,nettó 140-ért 4 műszakba! Ezt aztán nevezem, ez karrier! :D Ja..nem!

A másik:Ismerek nem egy embert akit bejelentettek a munkaügyi támogatásért,mikor lejár a 6 hónap kicsinálják, hogy magától mondjon fel, így nem kell visszafizetniük a támogatást! Erről ennyit!

Tb-t nem kell fizetnem így sem!

2021. aug. 6. 14:19
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja mert lehuzod az fhtvel az orszagot. Bszd meg a 22800ftot..

Komoly ember vagy hogy erre a segelyre gyursz meg az alkalmi munkakra..

Eloskodo.

2021. aug. 6. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk a gyárba szokott jönni szinte minden napra 3-5 EFO-s.

Eddig is az volt a véleményem, hogy nagyon gyengék és azért nem találnak normális munkát, mert sehova nem veszik fel őket a saját hibájuk miatt.

2021. aug. 7. 22:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Te nagyon buta vagy, kár rád egy betűt is pocsèkolni! 🤦‍♀️

2021. aug. 8. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!