Minek Pestre költözni, amikor 1 év service deskes tapasztalattal meg lehet keresni a nettó 1 milliót home officeból külföldi cégnek dolgozva?
2021. aug. 3. 12:13
12/14 A kérdező kommentje:
#11: 'Juttatások:
800 000 - 1 000 000 Ft nettó"
Nem tudsz olvasni?
2021. aug. 3. 14:23
13/14 anonim válasza:
Ezen pilláztam rendesen. Összesen 9 évet húztam le két cégnél service desk poziban és pontosan ezt csináltam, ami itt a követelmény, mégis kötelében sem volt a fizum ennek az összegnek. Ennyire nincs ember, hogy már ilyen összegekkel dobálóznak?
Mondjuk most már semmi pénzért nem mennék vissza supportosnak, mert idegölő.
14/14 anonim válasza:
Nem mindenkinél befolyásolja a meló, hogy hol lakik. Van ismerősöm, aki alighanem egy ilyesmit csípett meg, mint a hirdetésben lévő, és ő húzott is Pestről, de van, aki meg dolgozhatna távmunkában, de szeret bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!