Valakinek van gyakorlati tapasztalata a C és E kategóriát érintő 21 éves külföldi korlátozásról?
De igen :)
Már több helyen is mondták. Le is írtam. Ezért érdekes, hogy a cégek sem foglalkoznak a korhatárral (vagy esetleg nem tudják?)
Köszönöm a választ! Hát akkor ezt jól megszívtam.
Mondták, hogy belföldön nagyon szar munkák vannak, de úgy voltam vele ezt az 1 évet csak kibírom, de hát úgy néz ki nem fog összejönni.
Nemár, pont emiatt mérgelődök hetek óta én is, oszt akkor megtalálom ezt a kérdést...
19 éves vagyok, belföldre alig találni állást, ami van, az többnyire kezdőket nem alkalmaz, nemzetközibe meg rengeteg hely van.
2 hete voltam egy cégnél interjún, vadonatúj MAN, silós és hetelős. Csak ott derült ki, hogy járnak Romániába is néha, szóval felejtős a dolog. Mondjuk ha nem mondom, akkor simán felvettek volna, hisz még nem is hallottak erről, hogy van ilyen korlátozás.🤷♂️
Ne bánkódj. Nem vesztesz semmit, így (lassan) két év tapasztalatával mondom, hogy ez egy undorító szakma. Hatalmas csalódás volt, pedig gyerekkori álmom volt ez a munka.
Csak sz*rt kaptam ez idő alatt. Főbb hibák nélkül dolgoztam, de kész kínszenvedés.
Összegyűjtöttem egy kis pénzt leszámolok és elmegyek valami tanfolyamra. Talán addig még végzek a sulival kitart amit spóroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!