Érdemes úgy IT-t tanulnom, ha egyáltalán nem érdekel, csak jó fizetést akarok? Ez fizet a legjobban.
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 23:39
11/23 anonim válasza:
10. Ezzel meg az emberek 95%-a így van. A fizikai munkákban megrohadó emberek 80%-a is azért végez fizikai munkát, mert nem volt esze vagy lehetősége a tanuláshoz és hogy többre vigye.
12/23 A kérdező kommentje:
De mégis nagyon jól keresnek
2021. aug. 3. 21:24
13/23 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem. Az építőipari vagy pár más egyéb szakik, ha vállalkozók akkor igen. De a fizikai munkások 90%-a továbbra is szarul keres, meg még a fizikai munkában is megrohad.
14/23 A kérdező kommentje:
Pedig nézegetem az álláshirdetéseket és nem egyet láttam, hogy pl villanyszerelőt, lakatost vagy mást kerestek bruttó 450-ekért
2021. aug. 3. 21:33
15/23 anonim válasza:
hát.. én imádom, a kelleténél kicsit jobban is hajtok, hogy minél jobb legyek, de 22 éves koromra egy minimális kiégést már sikerül is éreznem, mi lenne ha nem szeretném? De ha meg tudod tanulni, és tudod csinálni akkor persze, te ismered magad mennyire vagy kitartó
16/23 anonim válasza:
Ha te úgy gondolod, hogy a pénz felülírja azt amit szeretnél csinálni, és azt amiben jó vagy akkor persze, megéri, saját döntésed
17/23 A kérdező kommentje:
Én is beleestem abba a hibába, hogy egy olyan szakon szereztem diplomát, amit nagyon szerettem és érdekelt, de a munkaerőpiacra kilépve megtapasztaltam, hogy nem èr semmit, piacképtelen
2021. aug. 5. 16:12
18/23 anonim válasza:
Mit tanultál ha szabad kérdeznem?
19/23 anonim válasza:
17. Erre nem akkor kell rájönni, amikor lediplomázol. Előtte is lehet róla tájékozódni. Google-t tudod használni? Gondolom 18 évesen is tudtad már. A szülők feladata IS lenne, hogy szóljanak a gyereknek érettségi idején, hogy olyat akarnak tanulni, amiből pénz nem lesz és magukkal szúrnak ki.
20/23 A kérdező kommentje:
Politikatudományok
2021. aug. 5. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!