Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A HR vagy a turizmus a leghasz...

A HR vagy a turizmus a leghaszontalanabb munka?

Figyelt kérdés
Az egyik az, de nem tudom melyik.

2021. aug. 1. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%

Az amelyik számodra tetszik és nem csak munka ha nem élvezettel is tudod azt csinálni.

Én azt mondom ki kell próbálni mind a kettőt ha van rá lehetőséged aztán majd hozol egy döntést végül.

2021. aug. 1. 22:39
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem. Miért lenne az bármelyik is?

Ha nem lenne HR ki intézné a belépési papírjaid, kilépési papírjaid, minden munkaügyi nyűgöd. A sok fogyatékos magának?

Turizmus meg mi? Étterem, hotel vagy mire gondolsz?

2021. aug. 1. 23:38
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem relatíve hasznos az is, ha van aki megcsinálja neked a bérszámfejtést és így megkapod a fizudat, meg az is, ha fejlesztenek a turizmuson országos szinten, de aztán te tudod.
2021. aug. 2. 02:46
 4/17 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó, a HRnek köze nincs a berszamfejteshez csak szólok :)

A kérdésre a válasz pedig, egyik sem haszontalan.

2021. aug. 2. 06:35
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
@4 Egy rakás cégnél a payroll folyamatok a HR-hez tartoznak, de jól megmondtad a tutit.
2021. aug. 2. 06:40
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Miért lenne haszontalan a HR? Ostobasàg , a magyaroknak minden haszontalan. Egy olyan országban ahol vannak ambiciók és nem egy összeszerelő műhely és nem állandóan a szakmunkával dobáloznak , na ott van haszna . Itt az emberek nagyrésze nem beszél nyelveket sorolhatnám , csak az okoskodás megy. Ha a HR tetszik csináld nyugodtan ,tanulj nyelveket esetleg külföldön csinálj egy mestert . Egy ambiciózus országban megfogod találni a számításaidat , de akár itthon is :)
2021. aug. 8. 11:25
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Divat utálni a HR-eseket az ostoba állásinterjúik miatt, de a HR-munkának ez csak egy része. Egy multinál vannak jó sokan, és vannak köztük olyanok, akik sosem interjúztatnak.

Turizmus diplomával azért szerintem nehezebb elhelyezkedni, nem mondanám, hogy haszontalan, csak szerintem túlképzés van belőle.

2021. nov. 10. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

A turizmus mint fogalom nem munka.

Továbbá nem is létezik, olyan, hogy turizmus szakma.

"Turizmus alatt egyrészt az emberek valamennyi állandó életvitelükön és munkarendjükön (lakás és munkahely) kívüli helyváltoztatását értjük függetlenül azok motivációitól, időtartamától és célterületétől.

A turizmus másrészt az emberek helyváltoztatásával kapcsolatos igények kielégítésére létrehozott anyagi-technikai és szervezeti feltételek, vmint szolgáltatások együttese.”

2021. dec. 14. 00:17
 9/17 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy meg megsúgom, hogy a Turizmus diplomához kettő darab nyelvvizsga a követelmény, egy felsőfok és egy szakmai nyelvvel bővítet középfok.

Sajnos ezért van annyi diplomás ebben a szakirányban, mivel kiadták a diplomákat nyelvvizsga nélkül.

Sokan egy középfokot nem voltak képesek megcsinálni, úgy, hogy az utolós afrikai bevándorló is beszél már angolul, és ezek a diplomás emberek.

2021. dec. 14. 00:20
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Mind a kettőhöz rengeteget kell tanulni, ráadásul olyan tárgyakat, amiket szerintem nem is bírna mindenki. Ezek igenis haszontalan munkák, mert mégis melyik munka haszontalan? Minden munka fontos valamilyen szempontból és ilyet nem is írnék le egy közösségi oldalra..
2021. dec. 14. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!