Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kamionosok! A gyógyszerszállít...

Kamionosok! A gyógyszerszállításos hűtős munka mennyiben különbözik az élelmiszeriparos hűtőzéstől?

Figyelt kérdés
Hűtőztem már elég sokat életemben, de csak élelmiszert hordtam. Most van lehetőség gyógyszerszállításra. Mennyiben különbözik ez a típusú munka a többi hűtős munkától? Békázás itt is gyakran fordul elő? Vagy a gondolom steril körülmények miatt máshogy működnek a dolgok? Minden infót szívesen fogadok.

2021. aug. 1. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem csináltam, de biztos vagyok benne hogy mindig kijelölt parkolóban kell állnod amikor meg vagy rakva. Egyébként ahol lehetőséged lenne rá, nem adnak információt?
2021. aug. 1. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem mindegy, hogy gyár és regionális raktár között kell menni, vagy mondjuk raktár, gyógyszertár/kórház között teríteni. Az biztos, hogy a tisztaságra jobban kell figyelni, sokkal pontosabban kell elszámolni az áruval stb.
2021. aug. 1. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
en hutos kontenerrel hordtam neha gyogyszert de nem ereztem semmi kulonbseget, nem kellett nekem leszedni, de ezt ceg valogatja gondolom, orzott parkolo se volt soha kijelolve, habar hutosbol/konteneresbol eleg nehezkesen lopnak le barmit is ha normalis helyen all meg az ember...
2021. aug. 1. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
#2 honnan veszed ezt a hulyeseget hogy tisztanak kellene lenni? Nem egy az egybe belszorjak, dobozokban vannak, allitom neked a patikak raktarai sokkal mocskosabbak mint a legtobb potkocsi, es mi ez a hulyeseg az elszamolassal kapcsolatban? Ember, innen latszik hogy fullra fingod sincs az egeszhez :DDDD
2021. aug. 1. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
#4 Igényesen ideokádtad a gondolataid, gratula.
2021. aug. 1. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
#5 szivesen, pupák
2021. aug. 1. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Szívesen*
2021. aug. 1. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

#4: Nyilván én vagyok a hülye, aki logisztikában dolgozik, meg van fogalma dolgokról.

A gyógyszer drog, nem úgy működik, mint mint a sóder, hogy ha pár 100 kg eltűnik útközben az nem tűnik fel senkinek. Már komolyabb vegyi üzem területére sem engednek be mindenféle szakadt szarokat két hete nem fürdött sofőrrel

2021. aug. 1. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Igazabol mindennel komolyan el kell tudni számolni, nem csak a gyogyszerrel.

Konzerveket gyartunk, ott sem megengedett hogy par talcaval eltünjön.

2021. aug. 2. 11:07
 10/10 anonim válasza:

8/9 ha logisztikában dolgozol tudod, hogy elmultak már azok az idők, amikor a sofőr hozzányúlt az árúhoz. Gabonás cégnél már 40 kg hiány miatt ( ami általában mérlegek közti eltérés) gond lehet.

Az, hogy őrzött parkolóban állsz meg vagy sem... álltam ponyvással is benzinkúton Samsunggal megrakva, meg út mellett gyógyszerrel is út menti libegősben. Békázni a jelenlegi helyzet miatt nemigen fogsz sokat.

2022. jan. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!