Nagy cégben így öltözni nyáron?
Figyelt kérdés
Most vettek fel az egyik big 4 céghez gyakornoknak jövőhéten kezdek.
Még soha nem dolgoztam irodában.
Illik rövidnadrágban menni? Vagy inkább valami lenge de elegáns hosszúnadrágban?
Nem vagyok az a szoknyás típus.
21L
2021. júl. 30. 13:19
1/12 Pekka válasza:
Rövidnadrág kizárva!
Elvileg a nagy(obb) cégeknél van öltözködési szabályzat,ebben általában nincs meghatározva konkrét öltözet, de egy általános leírás, hogy mi az, ami még belefér. Sok helyen pl. nem lehet ujjatlan sem, rövidnadrág esetleg lehet, de minimum térdig kell érnie, vagy 1-2 centivel lehet fölötte, ilyenek.
Ha nincs más, akkor marad a lenge, elegáns hosszúnadrág.
2/12 anonim válasza:
Első nap menj be hosszú nadrágban és nézd meg ki hogyan öltözik. Akkor sem fogják leharapni a fejed, ha rákérdezel, van-e dress code.
3/12 A kérdező kommentje:
De hát meg fogok sülni 33 fok van kint :(
2021. júl. 30. 14:34
4/12 A kérdező kommentje:
Bkv-val fogok járni.
2021. júl. 30. 14:34
5/12 anonim válasza:
Egy napot kibírsz, megtudod, mi a dresscode és utána ahhoz igazodsz.
6/12 A kérdező kommentje:
Néztem az instagram,stb oldalát a cégnek,senki sincs térden felül érő rövid nadrágban :/
2021. júl. 30. 14:51
7/12 anonim válasza:
Nem baj, legalább egyedi leszel.
8/12 anonim válasza:
Szatyorban viszel egy benti nadrágot és átveszed a földszinti mosdóban a rövidnacit amiben beutaztál a BKV-n.
9/12 anonim válasza:
Az esetleg nem opció hogy betelefonáslz a HR-re és rákérdezel a desscode-ra? Melyik cég amúgy?
10/12 A kérdező kommentje:
KPMG
2021. júl. 30. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!