Állásinterjú, pszichológiai alkalmasság. Ki kell öltözni a pszichológushoz? (Öltöny, vagy elegáns hétköznapi? )
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 17:19
2/3 anonim válasza:
Állásinterjúra az a minimum,hogy kiöltözöl.Még ha takarítónak is jelentkezel! [link]
3/3 anonim válasza:
Ugyan már! Én mindig átlagos külsővel mentem interjúra és volt hogy felvettek, volt hogy nem, nagyon nem az számít. Az számít, hogy kell e nekik ember, vagy nem, mennyien jelentkeznek, milyen beosztásra jelentkezel. Ha ügyvédnek vagy tudom is én milyen nagyfejnek, akkor persze hogy ki kell öltözni, de egy alkalmasságihoz hát nem tudom. Milyen munkára jelentkeztél? Persze vannak cégek, akik elvárják a megjelenést, de az sok helyen már a honlapjukon is le van írva mit várnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!