Ha 5 évet jártam egyetemre egy piacképtelen szakra és most keresek 200 nettót, akkor az egyetlen lehetőség kitörni a mélyszegénységből, ha újrakezdem az egész életemet? Pl 30 évesen visszaülök az iskolapadba?
Azok sokat fogyasztanak
Ennyibe kerül egy albérlet pesten, nem tehetek róla. Menjek a híd alá? Nincs saját lakasom
15 éves Trabant???
Bocs, lemaradtam az 1990-es 1.1-es Trabinál. Van újabb?
Kérdező, neked meg minek autó, ha a lakhatást sem tudod megoldani? Pesten azért tűrhető a tömegközlekedés.
Az igazgatás sehol nem piaci alapon nyugvó feladat, nem értem, miféle piaci lehetőséget keresel, vagy piaci bért?
De, ha nem valami teljesen gagyi helyen végeztél, akkor muszáj volt tanulnod egy sereg szervezési eljárást, a Gant diagramtól, a projekt menedzselésig.
Szóval van olyan tudásod, amivel válthatsz, függetlenül a diplomád nevétől.
Minek, atulnel egy ujabb piaci alapo hasznalhatatlan, meg nem fizetett szakra, mondjuk szociologiara vagy irodalomtortenetre?
Szakmat tanulj, joember: villanyszerelot, asztalost, burkolot, festo-mazolot sulyos szazezrekert foglalkoztatnak, csak hat ott melozni kell, nem a billentyuzet mogul frocsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!