Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 5 évet jártam egyetemre...

Ha 5 évet jártam egyetemre egy piacképtelen szakra és most keresek 200 nettót, akkor az egyetlen lehetőség kitörni a mélyszegénységből, ha újrakezdem az egész életemet? Pl 30 évesen visszaülök az iskolapadba?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 19:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
46%
Mar miert akarnal suzukit venni? Ezzel a berrel es ezekkel a kiadasokkal 15 eves trabant vagy daciakat nezegess.
2021. aug. 1. 13:48
 32/39 A kérdező kommentje:

Azok sokat fogyasztanak

Ennyibe kerül egy albérlet pesten, nem tehetek róla. Menjek a híd alá? Nincs saját lakasom

2021. aug. 1. 13:50
 33/39 anonim ***** válasza:

15 éves Trabant???

Bocs, lemaradtam az 1990-es 1.1-es Trabinál. Van újabb?

Kérdező, neked meg minek autó, ha a lakhatást sem tudod megoldani? Pesten azért tűrhető a tömegközlekedés.

2021. aug. 1. 15:04
 34/39 anonim ***** válasza:
55%
Na meg egyszer: kamu az egesz, a 'munkaugyes troll' aka 'Balazska' ujabb agymeneset olvassuk. Ne etessuk tovabb, tok mindegy mit ir barki, biztosan lesz valami ujabb csavar a sztoriban ami miatt a vazolt megoldas maris nem mukodik es maris annal is sokkal de sokkal jobban kell sajnalni mint eddig. Beteg allat, ennek ellenere a kerdeseit valamiert sosem torlik, csak a 'nem odavalo' valaszokat.
2021. aug. 1. 15:38
 35/39 A kérdező kommentje:
Mondom, ennyi az albérlet, a maradék pénz nem elég semmire
2021. aug. 1. 15:46
 36/39 anonim ***** válasza:
Van olcsobban alberlet, tehat ha szerinted 'ennyi az alberlet', akkor siman hazudsz. Ha nincs penz, lehet szobat berelni, lehet kijjebb koltozni, lehet lejjebb adni az igenyekbol, lehet olyan szakmat valasztani amivel penzt is lehet keresni. Marmint persze ha erdekelnenek a megoldasok is, nem csak az ujabb es ujabb 'reszletek' a kamubol.
2021. aug. 1. 16:08
 37/39 anonim ***** válasza:

Az igazgatás sehol nem piaci alapon nyugvó feladat, nem értem, miféle piaci lehetőséget keresel, vagy piaci bért?

De, ha nem valami teljesen gagyi helyen végeztél, akkor muszáj volt tanulnod egy sereg szervezési eljárást, a Gant diagramtól, a projekt menedzselésig.

Szóval van olyan tudásod, amivel válthatsz, függetlenül a diplomád nevétől.

2021. aug. 2. 09:42
 38/39 A kérdező kommentje:
Pont azt kérdeztem, hogy újra kell e kezdenem a 0-ról az èletem. Menjek el egy másik egyetemre, üljek vissza 30 évesen az iskolapadba?
2021. aug. 3. 11:08
 39/39 anonim ***** válasza:

Minek, atulnel egy ujabb piaci alapo hasznalhatatlan, meg nem fizetett szakra, mondjuk szociologiara vagy irodalomtortenetre?

Szakmat tanulj, joember: villanyszerelot, asztalost, burkolot, festo-mazolot sulyos szazezrekert foglalkoztatnak, csak hat ott melozni kell, nem a billentyuzet mogul frocsogni.

2021. aug. 3. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!