Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hálózati operátornak mennyi a...

Hálózati operátornak mennyi a reális netto fizetése?

Figyelt kérdés

Teljes munkaidős állásról lenne szó és az egész országban kellene mozogni a géptermek között. Szerelés, kábelezés, eszközök szállítása A-ból B-be és hasonló feladatokat kellene csinálni a leírás szerint. Középfokú végzettséget kérnek, de amúgy egyetemi hallgató vagyok.

Mennyi lenne a reális fizetés nettoban? Én 250-300e Ft.-ot szeretnék kapni. Ez lehet reális? Esetleg 200-250e között?

2021. júl. 25. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleg sz*r melo am az ilyen, a fel napodat az autoban toltod es 1-2-3 ora vezetes utan allhatsz meg neki szerelni, kabelezni, szivni a hibas eszkozokkel. 250-ert, hat a fene tudja, van ennel jobb is.

Egyetem mellett amugy hogyan akarod teljes munkaidoben csinalni?

2021. júl. 25. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt még én sem tudom, valószínűleg passziváltatom a félévet és átjelentkezek esti képzésre.
2021. júl. 25. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző munkahelyemen napi 600 km-t is le kellett autóznom. Jó, nem minden munkanapon, általában a hónapok első hete telt autózással. Én szívesen csináltam, szeretek vezetni, simán elvagyok azzal hoyg csak nézelődök útközben. Szóval ez egyén preferencia kérdése.

Hol fizetnek ilyen munkáért ennyit? Én is szívesen jelentkeznék. MSc diplomával, úgy hogy nem mehetek sehova, napi 8 órát ugyanabban az épületben töltöm, nem keresek nettő 250-300-at.

2021. júl. 25. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezért kérdezem, hogy mennyit jelöljek meg, ha állásinterjúra kerülne sor. 😅 Nem tudom, hogy mennyi a reális.
2021. júl. 25. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondj 300e Ft aztán majd lesz valami.

Azok a helyek már régen rosszak ahol neked kell megjelölni a fizetést szerintem,ezek a helyek biztosan tudják mennyit tudnak fizetni? Csak azt várják hogy legyen valaki aki olcsóbban dolgozik nekik, az az légy butus.

Interjún kérdezz rá a fizetésre és kész,ha nem tudnak semmit mondani akkor szerintem hagyd vagy mondj 400e Ft,erre biztosan azt mondják sok,majd kérdezd meg tőlük akkor önök mire gondoltak? Tuti valami vicces összeget fognak mondani de semmi sem biztos.

Sok sikert.

2021. júl. 26. 05:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értelek.

Az a baj, hogy ha magasabb összeget mondasz, szépen felírják és többet sosem hallasz róluk. Nekem ez a tapasztalatom. Ha ez valami budapesti cég, akkor nettó 250 körül mondanék én is. Ez se nem sok, se nem kevés, tehát nagyon nem lősz mellé. 400e-nek kb 600e a bruttója. Ilyen operátori munkáért kötve hiszem, hogy bárhol is ennyit fizetnének.

2021. júl. 26. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!