Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az merült fel bennem, hogy...

Az merült fel bennem, hogy amennyiben kötelezővé tennék a védőoltást, és ezt elutasítva kirúgnak, hozhatnak olyan jogszabályt a helyzetre való tekintettel, hogy a munkakeresési járadék nem jár ilyen esetben? (Kereskedelem és vendéglátás)

Figyelt kérdés

#kötelező oltás #Munkakeresői járadék
2021. júl. 23. 08:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: egy eset semmire sem bizonyíték. Írásod alapján fogalmad sincs mi a különbség a különböző valószínűségek között.
2021. aug. 10. 17:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kórházban fertőződött meg, de mindegy, feladtam - hajtogasd csak a saját igazadat - "okos enged..." :-)
2021. aug. 11. 11:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Vagy ott kaptad el vagy nem. És ha ott kaptad el az se bizonyíték kb semmire. Egy kiragadott eset s e m m i t s e m j e l e n t.
2021. aug. 11. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez a vita aranyos, de a kérdezőnek nem segít igazán.

#kérdező!

Egyenlőre a kereskedelemben nem kell oltás.

Akkor megyünk át a hídon, amikor a vízhez érünk.

Véletlenül se mondj fel azért, mert "lehet" , vagy "hátha".

Van egy biztos munkahelyed.

Örülj neki, tartsd meg.

Ha hoznak ilyen kormányrendeletet, akkor (ugyan úgy, ahogy az eü dolgozóknál) abban benne lesz, hogy mikortól lép életbe.

Nem lesz azonnali a dolog, marad néhány napod AKKOR ezen agyalni, mérlegelni.

2021. aug. 19. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!