Miért mondják hogy az audiban lehet a legjobban keresni?
Figyelt kérdés
Voltam múltkor egy munkaközvetítő irodában(mert máshogy jelenleg nem lehet az audiban dolgozni, csak rajtuk keresztül) és br. 306 ezer forintos alapbért mondtak, ami kb nettó 200 ezer forint, és műszakpótlékokkal lenne kb 250 ezer ft a fizetés,és nem vállaltam el. Egy audis dolgozónak sem sokkal több az alapbére, egy ismerősöm elküldte a bértáblázatot, és egy sori munkásnak br. 370 ezer az alapbére. Az ismerőseim mind az mondják, hogy hülye vagyok, mert az audi fizet a legjobban. Szerintem meg egy ilyen munkáért, a 250 ezer nagyon kevés. Más munkahelyeken fele ilyen pörgős munkával meglehet keresni ugyan ennyit.2021. júl. 20. 14:57
11/17 anonim válasza:
Ha lenne kis gógyid, akkor pl. tudnád azt is, hogy az Audinál, mint a legtöbb gyárnál van kompetencia rendszer. Minél több munkaállomást tanulsz be, annál több lesz a béred. + műszakpótlékok, plusz hétvégi pótlék + túlórák...Nettó 400 ezer fit elérhető bárki bármit mond. Persze nem mindegy milyen beosztásban, mert kb. 6000 műszakrend van + munkaidőkeret. Erősen területfüggő ott ki mennyit keres.
12/17 anonim válasza:
Azért mert az audin kívül elég kevés multi ad 370e-es bruttót az alkalmazottainak.
Pl a deichman keresett nyelvet beszélő üzletvezetőt és a legmagasabb fizu ami elérhető 1 év után, az bruttó 340e. Ehhez képest az audisok egy betanított munkát végeznek, amihez aktív nyelvtudás se kell.
13/17 A kérdező kommentje:
igen,lehet hogy nem kell nyelvtudás,de gondolom a deichman-os munka,1 műszakos,szabad a hétvégéd,meg sokkal lazább mint az audi.Az audiba kb van 5 perced hogy megcsináld a feladatodat az autón,és jön utána egyből a másik autó,és ezt egész nap.
2021. júl. 20. 18:25
14/17 anonim válasza:
11es
Akkor ezt a elején ki kellett volna írni, nem dobalozni itt a 2 túlórával megvan a 400 szöveggel.
Most megint kiderült hogy persze ELÉRHETŐ bér, ha és HA és Ha...
15/17 anonim válasza:
nem értem, hogy a túlórát miért kellene beleszámolni a bérbe
16/17 anonim válasza:
Túlórát miért számol bele valaki a bérbe?
Ilyen alapon 160 órát letudok valahol 1 műszak csak kényelem aztán 24-48 órát lehuzok valahol mellékesbe és hozzácsapom a fizumhoz,hát nagyon nem alapbér már úgy
17/17 anonim válasza:
Ja, hogy ti ingyen szoktatok túlórázni? Ezt nem tudtam bocsássatok meg így tényleg nem tartozik bele a bérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!