Miért mondják, hogy a nők tudják legjobban utálni egymást?
Mikor én náluk is jobban utálom őket?:)
33F
Szia!Azért,mert ha sokan vannak sokáig egy helyen pl.munkahelyen akkor sajnos előbb vagy utóbb óhatatlan,hogy ne kezdjenek el egymásról pletykálni.Tisztelet persze a kivételnek,de ez általában így szokott lenni.Nem tudom miért,de ez van.
Én is nő vagyok,de én nem szoktam pletykálkodni és azt se szeretem ha előttem beszélnek ki valakit.Minden nő más és ha valaki eltér kicsit bármiben az átlagtól akkor kinézik és ez lehet az oka az utálatnak vagy irigység is lehet,mert például jobban néz ki az a másik nő vagy mert jobb cuccokban jár stb...
Miért utálod őket, meleg vagy?
Az impotens vén trotylik szokták utálni a nőket, meg a homok.
Azért mert a nők nyíltan utálják egymást, míg ti patkány módon, sunyiban utáljátok a nőket.
Ha egy nő eltér az átlagtól úgy, ahogy #1 írja, arra lehet hogy tesz egy másik nő egy megjegyzést, ti viszont magatokban ezerszer durvább dolgokat gondoltok róla, és ezt ki is vetititek fejben az összes többi nőre is.
Fogadni mernék, hogy rólad se tudja senki jogy ilyen vagy.
Kb mindenért is lehet utálni nőként egy másik nőt.
Ennek ez a ruha jobban áll, ennek nagyobb a melle, ennek kisebb a melle, ennek jobb az alakja stb.
Még a legjobb barátnőmet is tudom utálni, amiért nagyobb a melle. Csak annyi, hogy ezt az utalást nem úgy értjük, hogy ha tehetnénk meg is ölnénk.
A többség nem utál senkit, csak le akarja tudni a napi taposómalmot és haza akar jutni a családjához. Másokat viszont nem vár otthon egy macska se, ők kényszeresen élik a szociális életüket a munkahelyen, belemásznak mások magánéletébe és ott keverik a szart, ahol tudják.
Ha kiveszed a munkahelyről ezeket, megvan a békés légkör. Ez a főnök dolga lenne, de sokszor ő a magányos szarkeverő, aki szereti látni a körülötte kibontakozó konfliktusokat.
Ezért tartom fontosnak, hogy mindig el legyek látva feladatokkal. Ha nem érek rá csevegni, nem kell foglalkoznom a konfliktusgenerátorokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!