Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetésed, és ebből...

Mennyi a fizetésed, és ebből mennyit takarítasz meg havonta?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam itt nemrég, hogy sok negatívumot kap a babaváró, de pl ha most ez nem lenne, alig lenne 2 millió ft megtakarításom, közel a 30 hoz....Jelenleg kb havi 50-70 ezret rakok félre.

Nem tudnék házat/lakást venni mert nem lenne önerőm.

Ki hogy áll ezzel?

2021. júl. 20. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
49%
38 Igen, látod ide többnyire az értelmiség jár + néhány csóró. :(
2021. júl. 21. 07:03
 42/74 anonim ***** válasza:
63%

"A hitelünk tölresztő részlete már nagyon alacsony, az életszínvonalunkat pedig direkt nem tornáztuk igazán fel sosem, ahogy nőtt a keresetünk."

Így van, ez a "titok". Nekem ez annyira alapból jön, hiszen egész gyermekkoromban ez volt, így nekem ez a természetes.

2021. júl. 21. 08:19
 43/74 A kérdező kommentje:

azért a többségnek elég jól megy, ahogy látom.

de az azért bíztató, hogy nem csak diplomával lehet keresni 500k felett

Nekem nincs diplomám, csak 10 év tapasztalatom, de pont nemrég váltottam szektort, így a fizum pont annyi mint 3 éve, ez szívás kicsit, de remélem jövőre jobb lesz.

igen, talán másképp állnék én is, ha nem hagyom abba a fősulit, vagy külföldre kimegyek dolgozni...

De ez már a múlt, igyekszem tornázni magam a ranglétrán, ez az egyetlen esély

2021. júl. 21. 08:58
 44/74 anonim ***** válasza:
A párom diploma nélkül, de tényleg profi nyelvtudással és tapasztalattal keresett már nettó 1,1M-t is, mint IT teamleader, csak nem szerette, mert sokszor kellett ügyeletben lennie az amerikai időzónák miatt. De a lényeg, hogy egyáltalán nem lehetetlen.
2021. júl. 21. 10:15
 45/74 A kérdező kommentje:

az IT szektorban ezt meg is értem, hatalmas pénzek vannak ott...

sajnos én nem értek ehez, affinitásom sincs, és késő sztem már hozzáfogni

2021. júl. 21. 11:10
 46/74 anonim ***** válasza:
49%
Ő sem tud programozni és hasonlók, de nagyon jól tud embereket koordinálni, irányítani + jól kommunikál, ez is elég.
2021. júl. 21. 11:22
 47/74 anonim ***** válasza:
37%

"38: Ezen az oldalon mindenki ilyen milliomos??"

Szerinted egy csórót vagy egy örökké a szalag mellett dolgozót illetőt mennyire érdekel a "karrier, fizetés" témakör?

Lenyomják a 12 órát, aztán panaszkodnak, hogy kidolgozzák a belüket és szidják az aktuális kormányt, hogy ők milyen keveset keresnek.

2021. júl. 21. 11:39
 48/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én ezek szerint "csóró" vagyok, mégis érdekel a témakör. Tehát máris megbukott az általánosításod.
2021. júl. 21. 11:54
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
47. pont ilyen vagyok
2021. júl. 21. 12:20
 50/74 anonim ***** válasza:

Azért "csóró" és csóró között is van különbség. Van az a kategória, aki foglalkozik a pénzügyeivel és szeretné többre vinni, esetleg utána olvas a dolgoknak. Ez itt megjelenik.

És van az, akit fent említettek. Csak siránkozni tud, meg kormányt szídni, de pénzügyi kultúrát magára szedni, képezni magát, stb. az büdös. Ez a réteg itt nem jelenik meg. Vagy ha igen, akkor csak károgni és lepontozni jön, mert dögöljön meg a szomszéd tehene is. :)

2021. júl. 21. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!