Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen diákmunkák vannak?

Milyen diákmunkák vannak?

Figyelt kérdés

Olyanra gondoltam ami nagyon jó környezetben van.

Akár egy családi villa takarításáról, baristáskodásról, szövegírásról vagy puccos irodai kisegítői munkáról legyen szó.

Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában! :)

17/F

2021. júl. 2. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebből pont nem az jön le, h dolgozni is akarsz :)
2021. júl. 2. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Látom az álmodozás az nagyon megy.

A valóságban meg örülhetsz ha kukoricát címerezni el tudsz menni.

2021. júl. 2. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemistákak adott irányú tanulmányokkal felvesznek ilyen helyre. (Pl. Pénzügyön tanulsz akkor mehetsz könyvelő mellé iratokat pakolászni).

Diákként örülj, ha a Tescoba fel tudnak meg venni...

2021. júl. 2. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mindezt nettó 300 ezerért havonta... Van is erről egy zene "Álmodj királylány" címmel
2021. júl. 2. 18:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Mondjátok. Nektek milyen színű a szemetek? Szürke? Úristen, az csúnya.. És hány barátotok van? Pár? Jaj, az kevés.

Kritizálni, rosszindulatú megjegyzéseket mindenki tud főleg az erősebbik nem felé kinyilvánítani, de ha egy hölgy írná ki akkor rögtön más lenne a helyzet.

Jobb lenne ha álszenten azt mondanám, jaj azért akarok itt meg ott dolgozni mert ki szeretném próbálni magam?

Nem. Nekem szükségem van a pénzre, és hogy egy jó helyen dolgozzak. ​

Megsúgnám hogy középiskolás vagyok, szakmám lesz mert minél előbb el szeretnék kezdeni dolgozni hogy saját lábra álljak, és nem anyuci és apuci tartson el 50 éves koromig.

Az osztályfőnököm nem győz lebeszélni róla, ő mindenképpen szeretné ha végül úgy döntenék hogy átmenjek gimibe, onnan pedig tovább.

Én ezt nem engedhetem meg magamnak, de abban bízom hogy a jövőben a gyermekeimet sikerül támogatnom.

Ettől független köszönöm a válaszokat.

2021. júl. 2. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy nagyon fordítva ülsz a lovon. Nem érted versengenek a munkáltatók, hanem te a munkáltatókért. Ha tényleg kell a pénz, akkor nem válogatsz és "puccos helyet" keresel, hanem elfogadod amit adnak (ha árufeltöltés akkor azt). Egyébként ha csak nyárra keresel, akkor elkéstél, március környékén már neki kell állni keresni. Ha egész évre, akkor Meki, KFC és társai a legkézenfekvőbb megoldások
2021. júl. 2. 20:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Fordítva ülök a lovon? Rendben. És ki nem? Manapság, foggal-körömmel és kemény munkával meg kell harcolni a jó helyért. Ki ne akarna magának jól fizető, jó munkát? Ugyan már.

Természetesen, már a környékemen próbálkoztam diákmunkával, de sajnos előfordult hogy másnap nem hívtak vissza, mert tapasztaltabb munkaerő kell, rendes kifizetést sem kaptam. Ja, és pár másik ismerősöm is így járt, ugyanott. :)

Nekem a pucos kategóriától, a Mekiig megfelel a diákmunka.

De be kell látni, azért az már más ha diákmunka néven vécét sikáltatnak velem...

2021. júl. 2. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Várj 18-ig, iratkozz be esti suliba (ahol megszerzed az érettségit és/vagy szakmát) és mehetsz teljes állásba mellette dolgozni.

Nem ismerem a körülményeidet, de sajnálom, hogy ennyire kell a pénz. Remélem minél elöbb kilábalsz ebből az időszakból és később nem lesz semmilyen anyagi gondod❤

2021. júl. 2. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jókívánságodat, én is a legjobbakat kívánom!❤
2021. júl. 2. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!